Dursun Özbek: Çıtayı yükselttik, artık hedef Avrupa

- Güncelleme:
Dursun Özbek: Çıtayı yükselttik, artık hedef Avrupa

Spor Haberleri

Şampiyonluğun coşkusuna fazla kapılmayacaklarını söyleyen sarı kırmızılıların başkanı, “Özlenen Avrupa başarılarına ulaşmak için çalışmalara şimdiden başladık” dedi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya’daki taraftara açık antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet’in 100. yılındaki şampiyonluğun her takıma nasip olmayacağını söyleyen Özbek, “Takımımız, taraftarlarımız ve vamiamız bunu hak etmişti. Galatasaray’ı seven herkese 100. yıl şampiyonluğu armağan olsun. Oyuncularıma, teknik kadroma, taraftarıma, camiama büyük bir teşekkür gönderiyorum” dedi.

STAT MÜJDESİ

Gelecek sezon için de taraftarlara umut veren Dursun Özbek, “Şampiyonluk coşkusuna fazla kapılmayacağız. Önümüzdeki sene için Erden Timur ile çalışıyoruz. Hazırlıklarımızı çok önceden yapmıştık.  Artık hedefimiz Avrupa. İnşallah orada da taraftarımızı, camiamızı memnun edecek sonuçlar almaya çalışacağız” dedi. Taraftara bir müjde daha veren Özbek, “Artık stadımızı büyütmenin peşindeyiz. 50 bin kişi dar geliyor” diye konuştu.

DAVAYI KAZANDI

Galatasaray’ın sezon başında sözleşmesini feshettiği Omar Elabdellaoui’den  ağzı yandı. Tecrübeli oyuncu, sözleşme feshi nedeniyle FIFA’ya dava açtı. FIFA dosyayı sonuca ulaştırdı ve Galatasaray’ı haksız buldu. Çıkan karara göre sarı kırmızılılar, Omar Elabdellaoui’ye 2 milyon 820 bin 923 avro ödeme yapacak. Galatasaray 45 gün içinde tazminatı ödemezse transfer yasağı ile karşı karşıya kalabilir.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...