Dursun Özbek çıtayı yükseğe koydu: Hedef Avrupa’da kupa

- Güncelleme:
Dursun Özbek çıtayı yükseğe koydu: Hedef Avrupa’da kupa

Spor Haberleri

Sarı kırmızılıların tüzük tadil kongresinde ayakta alkışlanan Özbek “Verdiğimiz sözleri tuttuk, şampiyon olduk. Artık Avrupa’da kupa almaya çalışacağız” dedi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray Kulübünde tüzük tadil tasarısının görüşüleceği olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Toplamda 11 maddenin ve ilgili bentlerin değişimi oy çokluğuyla kabul edildi. Buna göre Galatasaray’da seçim süresi iki yıla indirildi ve yönetimlerin finansal açıdan ibra edilmemesiyle ilgili bağlantılı maddelerde değişiklikler yapılarak kaosun önüne geçildi. Bu arada takımın 23. şampiyonluk kupası genel kurulun yapıldığı salona getirildi. 

YEN'İN DEDİĞİ GİBİ

Ayakta alkışlanan başkan Dursun Özbek yaptığı konuşmada “Verdiğimiz önemli sözlerden birini tutmanın mutluluğu ve gururuyla karşınızdayım. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olduk. Şimdi hedefimiz kurucumuz Ali Sami Yen’in ifade ettiği gibi Türk olmayan takımları yenmek. Avrupa’da yeniden kupa kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Size ne söz verdiysek hepsini harfiyen yerine getireceğiz” diye konuştu.

27 HAZİRAN’DA TOP BAŞI

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da, futbolcular Fenerbahçe derbisi sonrasında izne çıkmıştı. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk sezon başlangıcını 27 Haziran olarak belirledi. Aslan İstanbul’da çalışmalarına başladıktan sonra 8-18 Temmuz’da Avusturya’da kampa girecek.

GENEL KURULDA DEĞİŞEN MADDELER

Galatasaray Sportif AŞ faaliyet yılı ile uyumlu olarak 1 Haziran tarihinde başlayıp, 31 Mayıs tarihinde sona erecek şekilde değiştirilmesi ve kurumsal takvimin buna uygun olarak güncellenmesi, yönetim süresinin iki yıla düşürülmesi ve ibranın tek maddede oylanması dün yapılan Genel Kurulda kabul edildi.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...