Dünyaca ünlü hoca Passolig aldı!

Dünyaca ünlü hoca Passolig aldı!

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü teknik adam Avram Grant, İstanbul Başakşehir-Kayseri Erciyesspor maçını izledi, Passolig kartını aldı.

Türk futbol camiasının yakından tanıdığı teknik adam Avram Grant, İtanbul Başakşehir - K. Erciyesspor maçını izlemek için Passolig Kartı'nı aldı.

Fenerbahçe'nin 2007/08 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı Chelsea'nin teknik direktörü iken tanımıştık Avram Grant'ı...

Ardından West Ham, Partizan gibi takımları çalıştırdıktan sonra soluğu Gana Milli Takımı'nda almıştı 59 yaşındaki futbol adamı. Aynı Grant bugün futbolcu izlemek için Türkiye'ye geldi. İsrailli teknik direktör, bu sezon Avrupa'nın en az gol yiyen ve en başarılı takımlarından Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir'e misafir oldu. Başakşehir Passolig Kart alan ve nbsp; K. Erciyesspor maçını izleyen Grant'ın futbolcu izlemek için geldiği ortaya çıktı.

Bilindiği üzere yabancı uyruklu futbolseverler de pasaport numarası ve fotoğrafla çok rahat bir şekilde Passolig kartı çıkarabiliyor.

nbsp;Dünyaca ünlü hoca Passolig aldı!
nbsp;Dünyaca ünlü hoca Passolig aldı!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...