Dünyaca ünlü dövüşçüye tepkiler üst üste geldi: Savaş umurunda değil!

Düzenleyen:
Dünyaca ünlü dövüşçüye tepkiler üst üste geldi: Savaş umurunda değil!

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü MMA dövüşçüsü Ihor Potieria, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı işgaline sessiz kalan UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'u sert sözlerle eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Potieria, "Milyonlarca kişi seni izledi, seni idol edindi. Birçok dövüş sanatları salonunda örnek olarak gösterildin." diyerek Khabib’e tepki gösterdi. Ukraynalı dövüşçünün paylaşımına ise destek yağdı.

Rusya’ya spor dünyasından tepkiler çığ gibi yağarken, MMA dövüşçüsü Ihor Potieria’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşgale karşı sessiz kalan ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov'u sert bir şekilde eleştiren Potieria, adeta ateş püskürdü. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ukraynalı dövüşçü Potieria, "Milyonlarca kişi seni izledi, seni idol edindi. Birçok dövüş sanatları salonunda örnek olarak gösterildin. Kariyerine Ukrayna'da başladın. Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın. Ve şimdi sessizsin..." ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü dövüşçüye tepkiler üst üste geldi: Savaş umurunda değil!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...