Dünya Şampiyonu boksörden Başkan Erdoğan'a çağrı: Ben Osmanlı torunuyum

Düzenleyen:
Dünya Şampiyonu boksörden Başkan Erdoğan'a çağrı: Ben Osmanlı torunuyum

SPOR Haberleri

Suriye asıllı Müslüman boksör Manuel Charr, unvan koruma maçına Başkan Erdoğan'ı davet edecek.

Geçtiğimiz yıl WBA dalında Dünya Ağır Sıklet Boks şampiyonu olan Suriye asıllı Müslüman boksör Manuel Charr, 29 Eylül'de Almanya'nın Köln şehrinde düzenleyeceği unvan koruma maçına Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet edeceğini ifade etti.

"BEN OSMANLI TORUNUYUM"

Geçtiğimiz aylarda Ankara'ya giderek altın kemerini Başkan Erdoğan'a elleriyle teslim eden dünya şampiyonu Charr, "Ben Osmanlı torunuyum. O gün ringde bu duygularla mücadele edeceğim. En büyük rüyam Erdoğan amcamı da o gün şeref tribününde görmektir. Bundan büyük bir mutluluk duyacağım. Tüm Türk seyircilerin de maçıma gelerek beni desteklemeleri bana çok büyük bir moral, motivasyon olacaktır. İnşallah tüm Türk kardeşlerim maça gelerek beni desteklerler ve ben de 'Osmanlı Arslanı' olarak ringden galibiyetle ayrılırım. Beni aylardan beri bu maça hazırlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Dünya Şampiyonu boksörden Başkan Erdoğan'a çağrı: Ben Osmanlı torunuyum

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...