Dünya Kupasının en yaşlısı tanıdık bir isim!

/ Kaynak: İHA
Dünya Kupasının en yaşlısı tanıdık bir isim!

SPOR Haberleri  / İHA

Bu akşam Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacak olan 2014 FIFA Dünya Kupası için nefesler tutuldu ve geri sayım başladı.

2014 FIFA Dünya Kupası bu akşam TSİ 23.00'te Brezilya-Hırvatistan maçıyla start alacak. Dünya Kupası'nda maçların yanı sıra bazı futbolcuların performansları da merakla bekleniyor. Bir dönem Galatasaray forması giyen Kolombiyalı tecrübeli kaleci Aly Faryd Mondragon için bu dev turnuva farklı bir anlam taşıyor. 43 yaşında olan tecrübeli file bekçisi, Dünya Kupası'nda şans bulması halinde Kamerunlu Roger Milla'ya ait 'Dünya Kupası tarihinde forma giyen en yaşlı futbolcu' unvanının sahibi olacak. Milla, 1994'te ABD'de düzenlenen Dünya Kupası'nda Rusya'ya karşı forma giydiğinde 42 yaşındaydı. Mondragon, Kolombiya'nın 1 numarası David Ospina'dan kaleyi devralması halinde 20 yıldır kırılamayan rekoru eline geçirecek.
GÖZLER ADNAN JANUZAJ'DA OLACAK
Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerinde toplayacak bir diğer isim ise Adnan Januzaj olacak. Belçika Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan 19 yaşındaki Türk asıllı futbolcu, şans bulması halinde turnuvanın en genç ismi olacak. 16 yaşından bu yana Manchester United forması giyen ancak David Moyes döneminde parlayan genç yıldız, bu sezon futboluyla İngiltere'de dikkat çekmişti. Dünya Kupası'nda Belçika, geleceğin yıldızı olarak görülen Januzaj'dan çok şey bekliyor. Oyun sitili olarak Cristian Ronaldo'ya benzetilen genç yıldızın, Brezilya'da nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...