Dunga: Türkler çok kaliteli

Dunga: Türkler çok kaliteli

SPOR Haberleri

Brezilya Teknik Direktörü Carlos Dunga: '2002 Dünya Kupası'nda Türkiye karşısında çok zorlanmıştık... Türkler çok kaliteli'

Dün bir basın toplantısı yapan Brezilya Teknik Direktörü Carlos Dunga, "2002 Dünya Kupası'nda Türkiye karşısında çok zorlanmıştık çünkü o takımda çok kaliteli oyuncular vardı. Şu anda da öyle. Rakibimizde yine çok önemli isimler var. Neler olacağını söylemek zor" derken, "Almanya mağlubiyetinin olumsuz havasını atlatmak zor ama elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Brezilya her zaman prestijli bir takım olmuştur" sözlerini kullandı. G.Saraylı Melo'nun neden takıma seçilmediği yönünde gelen soru üzerine Dunga, "Şu anda takıma alınabilecek bir çok oyuncu var. Hepsini bu şekilde yorumlarsak bunun sonu gelmez. Takıma giren isimlerin neden alındığını sorarsanız hepsini cevaplayabilirim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...