Düello Fener'in

Düzenleyen:
Düello Fener'in

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler son anları nefes kesen karşılaşmada Türk Telekom'u zor da olsa mağlup ederek ligde 3'te 3 yaptı

Spor Toto Basketbol Ligi 9. hafta maçında Fenerbahçe evinde Türk Telekom’u 96-93 mağlup etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada sarı-lacivertliler ilk çeyreği 25-20 önde geçti. İkinci periyodun sonlarında farkı açan Obradovic'in öğrencileri, soyunma odasına 54-42 önde girdi. Üçüncü çeyrek Sloukas ve Brown’nın karşılıklı sayılarıyla başladı.  Jan Vesely ve Dixon'ın sayılarıyla skor üstünlüğünü koruyan F.Bahçe, çeyreği 75-65 önde tamamladı. Son çeyreğe Telekom fırtına gibi girdi. 
Başkent ekibinin 7-0'lık seri yakaladığı final bölümünde son 3 dakikaya F.Bahçe 1 sayı önde girdi: 84-83. Datome'nin üçlüğüyle de skoru 90-84'e taşıyan sarı-lacivertliler, Covan Brown'u durdurmakta zorlanınca skor son 16 saniyeye girilirken 90-89'a geldi. Taktik faullerden iki takımın da skor ürettiği son saniyeler sonrasında maç Fenerbahçe'nin 96-93 üstünlüğyle tamamlandı. F.Bahçe’de Sloukas 16, Datome ile Antic 15şer, Bobby Dixon ile Vesely de 13’er sayı üretti. Türk Telekom’da ise Covan Brown 38 sayılık muhteşem performansı takımına yetmedi.

Düello Fener'in

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...