Drogba'nın sözleşmesi uzatılacak mı, işte detaylar

Drogba'nın sözleşmesi uzatılacak mı, işte detaylar

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın yıldız oyuncularından Drogba'nın sezon sonu bitecek sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı yönündeki soruları cevapladı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın yıldız oyuncularından Drogba'nın sezon sonu bitecek sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı yönündeki sorular üzerine, "Kontraat uzatma alışkanığı aslında bizde biraz normalın dışına çıktığımız anlamına geliyor." diyerek, şöyle devam etti:"Drogba'nın bizimle hala bir sene daha anlaşması var. Anlaşmalar mevsimin ortasında uzatılır. Eğer sözleşmeyi bir sene evvelden uzatmak isterseniz çok ciddi sorun çıkarsa oyuncudan veya hocadan talep gelirse yapılır. Acele içinde değiliz. Drogba içine uzatma konusu konuşulmadı. 35 yaşında bir oyuncunun kendinin performansı ile karar vermesi gerekiyor. Oyuncuyu başarılı buluyoruz ve kadromuzda tutmak istiyoruz. Zamanı geldiği vakit hiç çekinmeden bunu yaparız."Ünal Aysal, Fox Grubu ile yaptıkları anlaşmalar neticesinde GSTV'nin yayınlarının daha da kaliteli hale geleceğini ve iki yılda 5 milyon TL üzerinde bir gelir beklediklerini sözlerine ekledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...