Drogba'nın golü yetmedi

Drogba'nın golü yetmedi

SPOR Haberleri

Galatasaray, üst üste oynadığı 3. lig maçından da beraberlikle ayrılırken, beraberliği getiren gol Drogba'nın ayağından geldi.

Galatasaray yine yara aradı. Bursaspor ve Eskişehirspor ile berabere kalan Galatasaray, M.P Antalyaspor engelini de geçemedi. Zorlu Real Madrid maçı öncesi kazanıp morallenmek isteyen aslan umduğunu bulamadı. Tita ile öne geçen Antalyaspor'a Galatasaray Drogba ile cevap verdi. Galatasaray bu beraberlikle puanını 6'ya yükseltti. Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla berabere bitti. 20. dakikada Medical Park Antalyaspor'un Tita ile bulduğu gole, Galatasaray 75. dakikada Didier Drogba ile cevap verdi. Bu sonuçla Medical Park Antalyaspor, puanını 3'e yükseltirken, Galatasaray ise 6 puana çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...