Drogba'dan ilginç itiraf: 'Terim'den sonra dağıldık'

Drogba'dan ilginç itiraf: 'Terim'den sonra dağıldık'

SPOR Haberleri

'Lig devam ederken teknik direktör değişimi yaşadık. Fatih Terim'i çok seviyordum. Daha sonra da takım ruhunu yakalama konusunda zorlandık'

Galatasaray'a 1.5 sene boyunca büyük katkı sağlayan Didier Drogba, ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Geçen sezonu değerlendiren yıldız oyuncu, "Farklı durumlarla karşılaştığımız bir sezon oldu. Ve takım buna alışık değildi. Teknik adam değişikliği yaşadık. Bu da takım için oldukça zor bir durumdu. Biliyorsunuz, Fatih Terim'e çok büyük bir saygım vardı ve onu seviyordum. Bence geçtiğimiz sezon takım olarak beraberliği ve takım ruhunu yakalama konusunda zorluklar yaşadık. Bunu bazı zamanlarda başardık, özellikle de Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarda; çünkü orası rekabet alanı yüksek bir turnuva. Ancak lig maçlarında bunu pek hissedemedik. Ve bu yüzden de ligde fazla puan kaybı yaşadık" dedi.
AKHİSAR'A ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMAM
Galatasaray'dan çok hoş anılarla ayrılacağını söyleyen Drogba, "Bunlardan ilki havalimanında taraftarlar tarafından karşılandığım an. İkincisi, takım arkadaşlarımla tanışmam ve onlarla birlikte antrenman yapmış olmam. Ama bir numarada Akhisar maçında oyuna girdikten sonra topa ikinci veya üçüncü dokunuşumda Burak'ın yaptığı ortada attığım o gol var. O anı hayatım boyunca hiç unutmayacağım" dedi. Yıldız oyuncu, Türkiye'de geçirdiği yıllar için ise "Galatasaray'ı temsil ettiğim için onur duydum. Tüm Türkiye'nin saygısını kazandığım için çok şanslıyım. Bu, futboldan çok daha önemli bir şey. Böylesi bir saygıyı kazanmak, her zaman görülen bir şey değildir" ifadelerini kullandı.




Hayal kırıklığım Chelsea!
Drogba, Galatasaray'da yaşadığı en büyük hayal kırıklığını Chelsea maçı sonrası yaşadığını söyledi. Yıldız oyuncu, "İnsanlar, benim daha önce Chelsea'de oynadığım için onlara karşı yeteri kadar iyi performans sergilemediğini düşündü. O halde şöyle yapalım; siz de Galatasaray'la şampiyonluklar yaşayın ve birkaç sene sonra Galatasaray'a karşı oynayın. Ben de o zaman sizin reaksiyonunuzu görmek isterim. Ben sahip olduğumun en iyisini verdim. Benim için duygusal bir maçtı ve belki de bu yüzden sakatlık yaşadım, hala bununla mücadele ediyorum; ama futbolun içinde bunlar var" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...