Drogba ve Eboue'nin sevkinde gelişme

Drogba ve Eboue'nin sevkinde gelişme

SPOR Haberleri

Sedat Doğan ve Şükrü Ergün, Elazığspor maçından sonra yaptıkları açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken Drogba ve Eboue ile ilgili gelişme yaşandı.

Galatasaray - Elazığspor karşılaşlasında hayatını kaybeden Mandela ile ilgili mesajlarından dolayı PFDK'ya sevki gündeme gelen Drogba ve Eboue konusunda TFF ile ilgili sert açıklamalar yapan sarı-kırmızılı yönetimin iki önemli ismi Sedat Doğan ve Şükrü Ergün PFDK'ya sevk edildi. TFF Hukuk Müşavirliği Doğan'ın Kanaltürk'e ve Şükrü Ergün'ün de çeşitli medya organlarına yaptığı açıklamaları talimatın 37. maddesinde yer alan Sportmenliğe Aykırı Açıklamalar olarak değerlendirerek disiplin kuruluna gönderdi. Doğan ve Ergün ile ilgili kararı PFDK perşembe günü yapacağı toplantıda verecek. Bu arada hafta sonu bazı medya organları tarafından disiplin kuruluna sevk edildikleri iddia edilen Drogba ve Eboue'nin ise bugün disipline gönderilen sevk dosyasında yer almadıkları bu oyuncuların durumunun çarşamba günü belli olacağı iddia edildi.(sporix)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...