Drogba, Umut ve Chedjou'dan Juventus yorumu

/ Kaynak: CHA
Drogba, Umut ve Chedjou'dan Juventus yorumu

SPOR Haberleri  / CHA

Juventus deplasmanından 1 puanla dönen Galatasaray futbolcularından Umut Bulut, Didier Drogba ve Chedjou maçı değerlendirdi.

Juventus karşısında Galatasaray'a beraberliği getiren golü atan Umut Bulut, Juventus gibi güçlü bir takım karşısında beraberliği yakalayarak İstanbul'a 1 puanla dönmenin kendileri açısından önemli olduğunu söyledi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan futbolcu Umut Bulut, galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu belirtti. Bulut, "Maçın genelinde top Juventus'ta gibi gözüktü ama çok da net pozisyonları yoktu.Biz daha çok pozisyona girdik. Kontra ataklara iyi çıkabilseydik maç 1 - 0 iken özellikle 2 - 0, 3 - 0'ı yakalayabilirdik. Juventus'un kazandığı penaltıyı televizyonlarda izleyeceğiz, göreceğiz. Çok da penaltı olduğunu düşünmüyorum. Ama 2-1 yenik duruma düştük. 2 - 1 den 2 - 2'yi yakalamak Juventus deplasmanından 1 puanla dönmek gerçekten de bizim için önemliydi. Bunu da başardık. İyi mücadele ettik bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." diye konuştu. Taraftarlara da teşekkür eden Umut Bulut, "Gol atmak bana nasip oldu Allah'a şükür. Onun için ayrıca mutluyum. Ama dediğiniz gibi 2 - 1 mağlup duruma düştükten sonra herkesin morali bozukken 2 - 2 yapmamız bizim için çok önemliydi. Çok önemli bir deplasmandan 1 puan aldık. İnşallah bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum." dedi. Gruptaki şanslarının sorulması üzerine Galatasaraylı oyuncu şu cevabı verdi: "Tabii Şampiyonlar Ligi'nde daha önümüzde 4 maç var. Her şey olabilir. O yüzden şu anda tek tek bakmamız lazım. Şimdi önümüzde bir Kopenhag maçı var. Daha öncesinde Akhisar maçımız var. Sonra da içerde Kopenhag maçında inşallah galip geliriz." Galatasaray'ın savunma oyuncusu Chedjou ise "Bugün büyük bir takımla oynadık. Maçın sonunda da iyi bir karakter ortaya koyarak beraberliği elde ettik. Bence yeniden kendimize güvenle yarışa kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzde kazanmamız gereken iki zor maç daha var. Real Madrid'in ve Juventus'un grubun favorileri olduğunu biliyoruz. Fakat biz de şansımızı zorlayıp gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı. Eboue de "Evet gerçekten bu maç bizim için çok önemli bir maçtı. Aslında hedefimiz galibiyetti, ama defanstaki bir anlaşmazlık yüzünden 1 puan aldık. Şimdi önümüzde Süper Lig'deki maçımız var. Ona konsantre olmamız gerekiyor. 3 puan için bu maça konsantre olmalıyız daha sonra da Kopenhag maçına hazırlanacağız." şeklinde konuştu. Sarı - kırmızılıların yıldız futbolcusu Drogba da önemli bir puan aldıklarını söyledi. Drogba, şöyle konuştu: "Eğer penaltı verilmemiş olsaydı 3 puanı alabilirdik. Ancak futbolda reaksiyon çok önemlidir. İkinci golden sonra çok iyi bir reaksiyon gösterdik ve 1 puanı aldık. Takım ruhu hala aynı, maç bitene kadar savaşıyoruz. Biz buyuz. Her maçı ayrı ayrı düşünmek gerekiyor. Önemli bir süreçten geçtik. Şimdi Pazar günü oynayacağımız Akhisar maçına hazırlanmamız gerekiyor. Önceki maçlarda kaybettiğimiz puanları kazanabilmek için 3 puana ihtiyacımız var.Ligde toparlandıktan sonra diğer alanlarda da daha iyi sonuçlar alacağız." nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...