Drogba taburcu edildi, durumu iyi

/ Kaynak: CHA
Drogba taburcu edildi, durumu iyi

SPOR Haberleri  / CHA

Real Madrid'le oynanan maçta Pepe'yle girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Drogba, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Şampiyonlar Ligi B grubu ilk maçında Real Madrid'le oynanan maçta Pepe'yle girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Drogba, tedavisinin ardından taburcu edildi. Durumunun iyi olduğu öğrenilen yıldız futbolcunun basına görüntü vermemek için hastanenin arka kapısından çıkarılması dikkat çekti. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın, kendi aracıyla geldiği Liv Hospital'de çekilen MR'ının ardından taburcu edildiği bildirildi. Ünlü futbolcu, basın mensuplarına görüntü vermemek için hastanenin arka kapısından farklı bir araçla götürüldü. Durumunun iyi olduğu öğrenilen ünlü futbolcunun sağlık durumuyla ilgili hastaneden herhangi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gerekli açıklamanın kulübün resmi sitesinden yapılacağı belirtildi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...