Drogba hırs dolu: 'Bu benim maçım'

Drogba hırs dolu: 'Bu benim maçım'

SPOR Haberleri

Didier Drogba hırs dolu açıklamalar yaptı: 'Chelsea'ye karşı Galatasaray'daki en iyi futbolumu oynayacağım ve kazanacağız' dedi.

Dünkü basın toplantısına katılan ve ilginç bir şekilde kimse soru sormadan kendi kendisine, "Tekrar buraya geldiğin için heyecanlı mısın" sorusunu yönelten Didier Drogba, "Büyük bir maç olduğundan dolayı benim için zor olmayacak. Chelsea'ye karşı oynayacak olmak zor tabii ki, ama benim maça konsantre olmam zor olmayacak. Eski arkadaşlarımı ve taraftarlarımı görmek benim için güzel olacak ama G.Saray'ın futbolcusuyum. Oğlum da bu maçta Galatasaray'ı tutacak. Tabii ki maçı kazanmak isterim ve bunu takımım için yapacağım" ifadelerini kullanarak Mavilere gözdağı verdi. Bir gazetecinin "Galibiyet golünü atarsan sevinecek misin" sorusuna Drogba, "Gol atarsam sevinmeden kutlayabilirim, ama galip gelirsek mutlu olurum. Umarım yarın (bugün) deplasmanda kazanamadığımız maçların sonuncusu olur. Ama beraberlik de bize yetebilir. G.Saray'da mutluyum ve en iyi futbolumu Chelsea'ye karşı oynamak istiyorum" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...