Drogba çıldırdı! Oyundan alınan yıldız oyuncu küplere bindi

Drogba çıldırdı! Oyundan alınan yıldız oyuncu küplere bindi

SPOR Haberleri

Roberto Mancini'nin kararına tepki gösteren golcü oyuncu, yedek kulübesine oturduktan sonra elindeki su şişesini tekmeledi.

Galatasaray, Karabükspor deplasmanında 2 puan bırakırken sinirler gergindi. Karşılaşmanın 89. dakikasında Teknik Direktör Roberto Mancini, sarı-kırmızılıların gole ihtiyacı olduğu anda Didier Drogba'yı kenara alarak Ceyhun Gülselam'ı oyuna dahil etti. İtalyan teknik adamın bu tercihi, yıldız oyuncuyu çıldırttı. Karar sonrasında ellerini havaya kaldıran Drogba, kenara doğru morali bozuk ve öfkeli bir şekilde gitti. Yıldız futbolcu kulübeye oturduktan sonra da sonra da elindeki su şişelerini tekmeleyerek öfkesini belli etti. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Drogba'nın bu tavırları, "G.Saray ile gemileri yaktı" yorumlarını da beraberinde getirdi.
Ufuk Ceylan'a fırça attı
Drogba'nın bu tepkisi, akıllara Tugay Kerimoğlu'nun elini sıkmadığı Antalyaspor mücadelesini getirdi. Fildişili yıldız, 2-1 geride oldukları mücadelenin 66. dakikasında oyundan alınmış ve kenara geldikten sonra tebrik için el uzatan Tugay Kerimoğlu'na tepki vermemişti. Drogba'nın öfkesi bu kadarla sınırlı değildi. 48. dakikada Eneramo ile çarpışan Muslera acı içinde yerde kaldı. Bu esnada yedek kaleci Ufuk Ceylan'ın ısınmakta tembel davranması Didier Drogba'yı kızdırdı.Yıldız oyuncu, Ufuk'a doğru hızlı olması yönünde hareketler yaparken oldukça sinirlenmesi gözlerden kaçmadı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...