'Drogba Arsenal'in ensesine yapıştı'

'Drogba Arsenal'in ensesine yapıştı'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, Emirates Kupası finalinde Arsenal'i 2-1 mağlup etmesi, İngiliz basınında geniş yer buldu.

Galatasaray'ın, Emirates Kupası finalinde Arsenal'i 2-1 mağlup etmesi, İngiliz basınında geniş yer buldu. İngiltere'nin önemli gazeteleri, başlıklarına Drogba'yı taşıyarak Arsenal'in kendi düzenlediği kupayı alamamasını eleştirdi.
DAILY MAIL;
"Drogba, son dakikakalarda attığı iki golle Türkler için Emirates Cup'ı perçinleyerek Arsenal semalarında yeniden hortladı. Drogba, bu kez Galatasaray formasıyla işkencesine devam etti."
MIRROR;
"Drogba, bir kez daha Arsenal'in ensesine yaptıştı ve Arsene Wenger, altıncı kez Drogba hakkında konuştu. Arsenal menajeri Arsene Wenger, klasik Drogba'nın yumuşak penaltısı yorumunda bulundu."
THESUN;
"Aynı Eski Arsenal. Emirates Kupası'nda bu kez Galatasaray forması giyerek Arsenal'in karşısına çıkan Didier Drogba, Arsenal'e sorun olmaya devam ediyor. Galatasaray forması giyen Drogba attığı 2 golle kupayı getirdi."
INDEPENDENT
"Didier Drogba bu kez Türk ekibiyle Londra'da yine Arsenal'e sorun oluşturan isim oldu ve Emirates Kupası'nı kazandırdı. İkinci yarıda oyuna giren attığı Drogba maçın kahramanı oldu."
THE TELEGRAPH;
"Eski Chelsea'li Didier Drogba, yedek kulübesinden oyuna girdi ve iki gol atarak Emirates Kupası'nı Galatasaray'a kazandırırken, Arsenal'e sorun oluşturan isim olmaya devam etti."
TALKSPORT;
"Arsenal'i sadece Galatasaray yenilgisiyle yargılamayın. Didier Drogba, Arsenal'in belalısı olmaya devam ediyor. Fildişili golü 15. maçında 15. golünü attı ve Emirates Kupası'nı takımına kazandırdı, Wenger yine konuştu"
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...