Drogba 4 yıl daha

Drogba 4 yıl daha

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın süper yıldızı Didier Drogba'nın amacının 4 yıl sonraki Dünya Kupası'na da futbolcu olarak katılmak istediği öğrenildi.

Starafrica Dergisi, oynadığı futbolla her hafta biraz daha büyüleyen Didier Drogba ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Dergi, Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Senegal ile oynanan karşılaşma öncesi Fildişi Sahilli forvetin takım arkadaşlarına, "Umarım Tanrı bana gerekli olan sağlığı verir ben de 4 yıl daha futbol oynarım... Amacım sadece Brezilya 2014 değil, 4 yıl sonra oynanacak Dünya Kupası'nda da olmak" dediğini duyurdu. Haberde, Drogba'nın Kamerunlu efsane yıldız Roger Milla'nın rekorunu kırarak Dünya Kupası'nda forma giyen en yaşlı oyuncu unvanını eline geçirmenin hayalini kurduğu ve bu nedenle Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın antrenör-futbolcu olarak kariyerine devam etmesi yönünde yaptığı teklifi geri çevirdiği aktarıldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...