Dortmund'u bırak Nuri'ye bak!

Dortmund'u bırak Nuri'ye bak!

SPOR Haberleri

Bundesliga'da lider Bayern Münih'in oldukça gerisine düşen Borussia Dortmund,Augsburg ile 2-2 berabere kalırken Nuri Şahin'in frikik golü maça damga vurdu.

Bundesliga'da ikinci yarı maçları sürprizlerle başladı. Lider Bayern Münih'in oldukça gerisine düşen Borussia Dortmund, ikinci yarıya da Augsburg karşısında puan kaybıyla başladı. Signal Iduna Park'ta oynanan mücadelenin 5. dakikasında Sven Bender'in kaydetti gol, ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. Bu golle ilk devreyi de önde kapatan Dortmund, Augsburg karşısında soyunma odasına tek farklı üstünlükle gitti. Ancak ikinci yarıda 56. dakikada Sven Bender, bu kez kendi ağlarını havalandırdı. Bender'in kendi kalesine attığı gol, maça 1-1'lik eşitliği getirdi. Karşılaşmanın 66. dakikasında sahneye Nuri Şahin çıktı. Muhteşem bir frikin golüne imza atan Nuri, takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı. Augsburg'un beraberliği yakalaması ise uzun sürmedi. Ji Dong Won'un golü maçta skoru 2-2'ye taşıdı. Kalan dakikalarda ise başka gol olmadı ve Borussia Dortmund, bu puan kaybıyla 33 puanda kaldı ve lider Bayern Münih'ten 1 maç daha fazla oynamasına rağmen 14 puan gerisinde kaldı.
Dortmund'u bırak Nuri'ye bak!
LEVERKUSEN DE KAYIP!

Bundesliga'da ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Bayer Leverkusen, ikinci yarıya şok bir mağlubiyetle başladı.

Konuk takım Leverkusen, Lars Bender'in golüyle 1-0 öne geçti. Ayrıca bu golün ilginç bir özelliği vardı. Lars Bender'in bu golünden sadece 4 dakika sonra Borussia Dortmund'lu ikiz kardeşi Sven Bender gol attı. İkizler, 4 dakika içinde farkı takımlarda gol sevindi yaşadı.

Leverkusen karşısında 1-0 yenik duruma düşen Freiburg takımı, 27'de beraberliği yakaladı. Admir Mehmedi'nin golü, skora 1-1'lik dengeyi getirdi. Fakat ev sahibi Freiburg, 53'te Jonathan Schmid'le bu gole cevap verdi ve yeniden skora denge getirdi.

Maçın sonucunu belirleyen gol ise duraklama anlarında geldi. 90+1'inci dakikada Felix Klaus, attığı golle takımını 3-2 öne geçirdi ve galibiyeti ilan etti. Bu sonucun ardından Leverkusen 37 puanda kalırken, Freiburg ise 17 puana yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...