Dört yanı kriz! Şenol Güneş sıkıntıları tek tek anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dört yanı kriz! Şenol Güneş sıkıntıları tek tek anlattı

Spor Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya kampında yaptığı açıklamalarla takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Tecrübeli çalıştırıcının sözleri sezon öncesi siyah beyazlı taraftarların içini açacak şekilde olmadı. Çok eksikleri olduğuna dikkati çeken Güneş, takımdaki oyuncuların ve transferdeki görüştükleri isimlerin tavırları konusunda sıkıntısını dile getirdi. Saiss’in “Ayağım ağrıdı, iki üç gün dinleyim” dedikten sonra kayıplara karıştığını söyleyen Güneş, “Saiss anlaştığı takıma gitsin ama kulüp mağdur olmasın” dedi.

GÜVENİM SARSILDI

Halil Dervişoğlu’nun, Beşiktaş’la anlaştıktan sonra kulübüyle yeniden masaya oturmasına kızan Şenol Hoca, “Halil, Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa olmaz. Güvenim sarsılırsa herkese soğuk bakarım. Şu anda da Halil’e soğuk bakıyorum” diye konuştu.

Redmond’un “Haber vereceğim” demesine rağmen kendilerine dönüş yapmadığını söyleyen Güneş, “Eğer gelirse burayı eskisi gibi bulamayabilir. Ona 2 vereceksem, 1 veririm” diye konuştu.

KAZANCI MESAJI

Şu anda kanat oyuncusu sıkıntısı yaşadıklarını vurgulayan başarılı teknik adam, “Redmond yok, Ghezzal hazır değil. Cenk Tosun da sakat. Elimde sadece Muleka var. 27 Temmuz’da UEFA Konferans Ligi maçına çıkacağız. Almanya kampına en azından iki oyuncu gelmeliydi. Hepimiz bunun için çok uğraştık ama başarılı olamadık” diyerek öz eleştiride bulundu.

GÜNEŞ’TEN KISA KISA...

>Onana ve Amartey arasındaydık. Şu anda Amartey tercihi ağır basıyor ama bitmiş bir şey yok.

> Lyanco’yu alsaydık çok başka şey konuşacaktık. Lyanco’yu alabilirsen alacaksın, transfer böyle bir şey.

>Quaresma gelsin ama oynayamaz, eski hâli yok. Ona jübile yapılmasını isterim.

> Burak Yılmaz bir sene çalışacak. Gökhan İnler’in gelecekte yanımda olmasını isterim, vizyonu geniş.

> Aboubakar çok iyi çalışıyor. O bir çalışıyorsa gençler iki çalışacak. Pepe de böyleydi. Bu tip oyuncu almak lazım.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...