Dönüşüm formülü

Düzenleyen:
Dönüşüm formülü

SPOR Haberleri

Hekimoğlu, "1.5 yıl ben, 1.5 yıl da Usta başkanlık yapsın" dedi

Trabzonspor'un 5-6 Aralık’ta yapılacak kongre için başkan adaylığını açıklayan ilk isim olan işadamı Celil Hekimoğlu, diğer aday Muharrem Usta ile ‘dönüşümlü başkanlık’ modeli üzerinde anlaşabileceklerini söyledi. Yaklaşık 1 yıldır ciddi biçimde kongreye hazırlandıklarını vurgulayan Hekimoğlu, "Camiada oluşan gündeme de gözümüzü ve kulağımızı kapatamayız. Şartları iyi belirlenmiş dönüşümlü başkanlık modeline olumsuz bakmıyoruz. Eğer kamuoyunda bu yönde bir fikir birliği oluşmuşsa, ki öyle görülüyor, buna hayır demeyiz" dedi. Muharrem Usta ile son seçimli genel kurulda aynı ekip içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Hekimoğlu, bu birlikteliğin Trabzonspor için daha hayırlı olacağını iddia etti. 
"Camia uygun görürse"
Muharrem Usta ile görüşmelerinin sürekli devam ettiğini belirten Hekimoğlu, "Bizim açımızdan kesin çizgiler söz konusu değil. Yapılacak özel bir protokolle 3 yıllık görev süremizin ilk 1.5 yılı bizim, ikinci 1.5 yılı da Sayın Muharrem Usta'nın başkanlığında bizlerin de için de olacağımız bir ekip hazırlanabilir. Eğer camia da bunu uygun görürse kendi açımızdan herhangi bir sorun söz konusu değil. Kulüp yeniden bir değişim ve dönüşüm ihtiyacındaysa, kuruluş döneminde büyüklerimizin gösterdiği bu özveriyi, bizler de göstermeye hazırız" ifadelerini kullandı. 
Constant da gitti
Bu arada Trabzonspor'da Bosingwa'dan sonra Kevin Constant'la da yollar ayrıldı. Bordo-mavililerin geçen yıl Milan'dan büyük umutlarla transfer ettiği Gineli oyuncu, yaklaşık 10 aydır ödeme yapılmadığı gerekçesiyle sözleşme şartlarına uyarak, alacaklarına karşılık yönetimden bonservisini talep etti ve takımdan ayrıldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...