Dönüş tarihi belli değil! Real Madrid'de yeni Arda Güler gelişmesi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dönüş tarihi belli değil! Real Madrid'de yeni Arda Güler gelişmesi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bedele transfer olan Arda Güler, henüz maça çıkamadı. Dünkü Napoli maçını tribünden izleyen Arda hala İspanyol basının ilgi odağı. Türk yıldızla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Arda Güler ne zaman oynayacak? Arda Güler'in sakatlığı gizleniyor mu? Real Madrid devre arasında Arda Güler'i kiralayacak mı? Başta İspanyol medyası olmak üzere tüm dünyada futbol severler bu soruların cevabını merak ediyor.

İYİLEŞME SÜRECİNDE

İspanya'da Real Madrid'in gayrı resmi yayın organı olan Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre; UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda dün Napoli'yi 4-2 yenerek liderliği garantileyen Real Madrid'e, bir sevindirici haber de Arda'dan geldi.

Sakatlığını atlatmak üzere olan ve iyileşme süreci devam eden genç futbolcunun, takımdan ayrı olarak bireysel saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

4. KEZ SAKATLANMASI İSTENMİYOR

Haberde Arda Güler'in acelesinin olmadığı vurgulanarak, "Dönüşü için belirlenmiş bir tarih yok ve kulüp doktorları genç elmasın uzun zamandır beklenen çıkışını sakin bir şekilde yapmak istiyor." ifadeleri kullanıldı.

Dönüş tarihi belli değil! Real Madrid'de yeni Arda Güler gelişmesi

Arda Güler dün oynanan Real Madrid - Napoli maçını tribünde izledi.

CARVAJAL'DAN ARDA GÜLER'E MORAL

Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Dani Carvajal, Arda Güler'e destek olarak şöyle konuşmuştu:

"Arda Güler'i cesaretlendirmek için onunla konuştum. Sakin olmasını, bunun bir süreç olduğunu, bazen vücudun uyum sağlaması gerektiğini ve daha güçlü geri dönmek için elinden gelen her şeyi yapmasını söyledim. Ona şunu söyledim; Yalnız değilsin, bunları yaşayan tek kişi de sen değilsin."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...