'Donk, Melo'yu aratmaz'

Düzenleyen:
'Donk, Melo'yu aratmaz'

SPOR Haberleri

Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hilmi Öksüz, Galatasaray'a sattıkları Donk’u anlattı...

"Sözleşme teklif ettik, kabul etmedi. Satmasaydık bedavaya gidecekti" ifadelerini kullanan Öksüz, "Ateşleyici ve patlayıcı bir güç. Melo'yu unutturacak biri" dedi. Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hilmi Öksüz Galatasaray'a sattıkları Ryan Donk'a yanıyor. Hem de ne yanmak: "On dört yıldır, kulüp başkanlığı yapıyorum. Futboldan da futbolcudan da anlarım; Ryan Donk 10 numara bir oyuncu, çok özel yetenek, ateşleyici ve patlayıcı güç, müthiş sağ ayağa sahip; tam Galatasaray'ın aradığı isim." Tecrübeli başkanvekili Öksüz, Hollandalı futbolcu için, "İddia ediyorum, Donk, Melo'nun yokluğunu unutturacak çap ve Galatasaray'ı yeniden şampiyonluk yarışına ortak edecek kapasitede bir karakter. Kulüp olarak, onu satmayı hiç düşünmedik. Onu kadromuzda tutmak için 1.5 yıllık sözleşme önerdik, kabul etmedi. Maalesef satmak zorunda kaldık Donk'u satmasak serbest kalacak ve elimizden bedavaya uçup, gidecekti" dedi.

Özbek eski dostum!
Başkanvekili Hilmi Öksüz,  "Neden, Galatasaray?" sorusuna; "Dursun Özbek eski dostum, futbol dünyasının içinde olan ve Donk'un ne denli önemli bir futbolcu olduğunu bilen biri. Geçmişte de alışveriş yaptığımız bir iş adamı. Ancak, Donk'u Galatasaray'a satmamızın tek sebebi bu değil. Fenerbahçe, Beşiktaş ya da bir başka kulüp daha iyi teklifle geldi de, vermedik mi?" karşılığını verdi.  Birçok kulüpten oyuncularına teklif geldiğini de söyleyen Öksüz, "Kasımpaşa'yı çok küçük paralarla bugünkü noktaya getirdik. Artık imkânlar da hedefler de büyüdü. Şimdi hedefimizde Avrupa var, amacımıza hizmet edecek hiçbir oyuncuyu satma düşüncemiz yok, hatta Başkanımız Turgay Ciner'in kadroyu daha da güçlendirmemiz için açık desteği var" dedi.

Kupada rakip Karşıyaka
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. hafta maçında bugün PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'yı konuk edecek. Kupadaki ilk iki maçında Akhisar ve Kastamonuspor 1966'yı 2-1'lik skorlarla mağlup eden sarı-kırmızılı takım, Karşıyaka karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı hedefliyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşma saat 18.45'te başlayacak.
Hasan SARIÇİÇEK

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...