Doğukan Sinik A Milli Takım'da şov yaptı, değerini katladı

Düzenleyen:
Doğukan Sinik A Milli Takım'da şov yaptı, değerini katladı

SPOR Haberleri

Antalyaspor'daki performansını A Milli Takım'a taşıyan Doğukan Sinik, Litvanya maçında şov yaptı. Ay-Yıldızlı formayla ilk kez ilk 11'de sahaya çıktığı 6-0'lık Litvanya maçında 2 gol atan 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, sosyal medyada da en çok konuşulan isim oldu. Sinik, maçtan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milli forma altında ilk goller. Tüm takım arkadaşlarıma ve destekleyen herkese teşekkürler. Yolumuza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Doğukan Sinik'in performansıyla ilgili şunları söyledi:

"Teknik heyet olarak oyuncularımızın performansından memnun olduk. Aynı şeklide şundan da memnun olduk, deneyimli oyuncularımıza genç oyunculara olan yaklaşımı. Kulübede maça başlamayan deneyimli oyuncularımız vardı, genç oyunculara destek verdiler. Takım ruhu adına çok olumluydu. Genç oyuncu olduğunuz zaman oynama fırsatı, şansı bulmanız çok önemi. Bahsettiğiniz oyuncuların başarısı takımın başarıdır. Öz güvenleri arttı. Santrforlarımız gol atmasından çok memnunum. Santrforların başarıları attıkları gollerle ölçülüyor. Halil bazı şeyleri anlıyor, 'takım için mücadele edersem bunun ödülünü muhakkak alırım' diye biliyor. İki asist yaptı çok koştu, çok mücadele etti."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...