Dişimize göre

Düzenleyen:
Dişimize göre

SPOR Haberleri

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda (EuroBasket 2017) D Grubu’nda dişine göre rakiplerle eşleşti.

Kurada 24 takım 6’şarlı 4 grupta yer aldı. Dev Adamlar’ın rakipleri Büyük Britanya, Rusya, Sırbistan, Letonya ve Belçika oldu. Çırağan Sarayı’ndaki kura çekimine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, milli takım oyuncuları ile uluslararası basketbol camiasından çok sayıda davetli katıldı. 
Grup maçları Ülker Arena’da
Dört ülkede, 31 Ağustos-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek turnuvada grup maçları Türkiye (İstanbul), Finlandiya (Helsinki), Romanya (Cluj) ve İsrail’de (Tel Aviv) oynanacak. Şampiyonanın 2. tur ve finalleri İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak. Milli Takım, grup maçlarında Ülker Sports Arena’da parkeye çıkacak. 

HİDAYET TÜRKOĞLU
İyi kura çektik

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “İyi bir kura çektik. Geçmişte evimizde iyi sonuçlar almıştık, inanıyorum ki bu defa da öyle olacak” derken milli koçun kim olacağı sorusunu, “İnanın şunu bunu söylemek doğru olmaz. Henüz daha kimseyle konuşmadık. Temaslarımız oldu ama bu organizasyonun bitmesini bekledik” şeklinde cevapladı. 

ERGİN ATAMAN
Madalya alırız

G.Saray Odeabank Başantrenörü Ataman: “Son şampiyonadaki ölüm grubundan sonra bu iyi bir kuradır. Grupta ilk iki şansımızı yüksek görüyorum. Milli Takım’ın madalya kazanabileceğini düşünüyorum. Hangi başantrenörle bu madalyaya daha çok yaklaşılacağı, Hidayet Türkoğlu başkanlığındaki federasyonun vereceği bir karardır” sözlerini kullandı. 

Dişimize göre

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...