Dirk Kuyt 'Eve kapanacağım'

Dirk Kuyt 'Eve kapanacağım'

SPOR Haberleri

Hollanda Milli Takımı'nın tecrübeli futbolcularından Dirk Kuyt, Türkiye Hollanda maçı öncesi eve kapanacağını söyledi.

2014 Dünya Kupası elemeleri D Grubu'nda Türkiye ile kritik bir maça çıkacak olan Hollanda'da gözler Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'a çevrildi. Fenerbahçe forması giyen Kuyt, bu kez Hollanda Milli Takımı forması altında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıkacak. Macaristan karşısında alınan 8-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, Türkiye maçından önce eve kapanacağını söyledi. Türkiye maçının kendisi için çok özel bir anlam ifade ettiğini vurgulayan Kuyt, "Benim için çok özel ve zor bir maç olacak. Türk Milli Takımı'ndan tanıdığım bir çok arkadaşım var. Özel bir maç olacak" dedi.
Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana kültürel anlamda da bir zorluk çekmediğini belirten Kuyt, "Açık konuşmak gerekirse Türkiye'ye ilk geldiğim zaman kültürel anlamda biraz zorlandık ancak daha sonra kısa süre içerisinde adapte olduk ve şu anda her şey çok iyi durumda. Kulübüm Fenerbahçe ile olan ilişkilerim de çok iyi." şeklinde konuştu.
Macaristan karşısında alınan galibiyette büyük bir paya sahip olan Van Persie de maça saatler kala iyileştiğini ve attığı gollere yardımcı teknik direktörleri Patrick Kluivert'ın kendisi ile yaptığı görüşmenin çok etkili olduğunu ifade etti. Van Persie'nin yanı sıra Macaristan maçını değerlendiren Louis Van Gaal de, oyuncularını Macaristan karşısında oynadıkları iştahlı futboldan dolayı tebrik etti.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...