Dilmen, 'Melo'nun hareketini Galatasaray halledecek'

Dilmen, 'Melo'nun hareketini Galatasaray halledecek'

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, 'Melo'nun bütün taraftarlara yapmış olduğu hareketi Beşiktaş taraftarı değil Galatasaray kulübü halledecek' dedi.

Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği ve çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamayan mücadelenin ardından NTVSpor yorumcusu ilginç ifadeler kullandı. İşte Dilmen'in yarıda kalan maçla ilgili yorumları:
"NEYE YORUM YAPACAĞIZ BİLMİYORUM"
"Sonuçta güzelim bir maç, aslında sezona damga vuracak bir maç oldu ama şimdi cezalar gelecek. Neye yorum yapacağız bilmiyorum şimdi. Tamamen gündem değişti. %5'lik taraftar yalanlarını flan bıraksınlar artık. Bu kararı değiştirmesinler. Düşünsene burada bir de rakip taraftar olduğunu. Bütün sezona damga vuracak bir gece yaşadık. Futbol adına çok üzücü. Bunun devamı ne olacak. Bugün hakem kararlarından etkilendiler, özellikle Melo'nun olayından sonra ama ne olursa olsun bunların olmaması gerekirdi. "Zorlama Güntekin, ben yorum yapmak istemiyorum".
"BILIC'İN TERİM'DEN EKSİK OLDUĞUNU GÖRDÜK"
"Galatasaray'ın yedekten giren oyuncuların katkısını Beşiktaş karşılayamadı. Teknik olarak yapılan yanlışları ve doğruları konuşacaktık. Fatih Terim'in Drogba'nın yanına Bruma'yı koyarak yaptığı etkinliği gördük. İki teknik direktör arasında bugüne kadar övgüler yağdırdığımız Bilic'in Fatih Terim'den daha eksik olduğunu gördük. "
"GALATASARAY İLK ATAKTA GOLÜ YEDİ"
"Çok güzel atmosfer. 4'te 4 yapmış ve her maçını baskılı oynamış. Galatasaray lige iyi başlamamış. Real'e karşı farklı yenilmiş. Beşiktaş'ın 6 puan önde olmanın psikolojik problemini yaşamış. Galatasaray, Real Madrid maçında olduğu gibi ilk atakta golü yedi. Drogba diye bir oyuncu izledik. Çok hakimdi maça. Galatasaray'dan 1-0'dan 1-1'e 2-1'e getirme arzusu. Beşiktaş'ın oyunda iyiye gideceği maçta fizik olarak da geride kaldı. Fernandes, Melo'nun savunmasında kayboldu, kapasitesinin altında kaldı. Maç tam 3 ihtimalli gibi ama kırmızılı takımın biraz daha ağırlığı olan bir havası olan maçtı. Bilic'in bugün Necip'i, İbrahim'i görmesi lazımdı. Rahat olması gereken Beşiktaş'ken Galatasaray daha rahattı. Galatasaray'ın oyuncu değişikliklerine bakın. Bruma'dan sonra önce Umut ardından Gökhan. Bir de Beşiktaş'a bakın. Kerim Frei, Muhammed ve sakatlıktan yeni çıkmış Muhammed. Galatasaray'ın sonradan oyuna giren oyuncuları atmosferi kaldırabilecek oyunculardı."
"MELO'NUN HAREKETİNİ G.SARAY HALLEDECEK"
"Hakeme, skora, Burak'a, kendi oyuncusuna, kendi teknik direktörüne takılabilir. Sadece Melo dersek haksızlık yapmış oluruz. Hakem hemen kırmızıyı verdi zaten. Atlamayacaksın sahaya. Melo'nun bütün taraftarlara yapmış olduğu hareketi Beşiktaş taraftarı değil Galatasaray kulübü halledecek. Sen düzeltmeyeceksin. Ben Beşiktaş'ı çok severim. Şimdi çok ceza gelecek. Beşiktaş'ımızın ne suçu var? "
"HAKEMLER İZİN VERİRSE BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLUR DEMEDİM"
"Yok o bunu dedi, yok bu bunu dedi, diye diye buralara kadar geldik. Geçen gün bir Galatasaraylı arkadaşımla konuşuyordum. Ben bu programda "Hakemler izin verirse Beşiktaş şampiyon olur demişim". Ben böyle birşey neden söyleyeyim. Böyle iftira atılmaz. Daha ağır konuşacağımda el frenini çekeyimde. Başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan insanlarımız var. Fatih Terim'le ilgili yapılanlar son günlerde. Elinize ne geçiyor?"
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...