Diego Reyes, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
Diego Reyes, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe, son olarak Zurich takımından golcü Frey'i kadrosuna katmıştı. Sarı lacivertlilerin stoper transferinde de mutlu sona ulaştığı iddia edildi.

Transferde hareketli satler yaşayan Fenerbahçe stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertliler, bonservisi elinde olan Diego Reyes ile anlaşmaya vardı. Meksikalı savunma oyuncusu yarın İstanbul'da olacak.

25 yaşındaki savunmacı sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe, Diego Reyes'in ardından bir de orta saha oyuncusu alıp transferi noktalayacak.

DIEGO REYES KİMDİR?

Son olarak Porto forması giyen Meksikalı oyuncu Stoper mevkisinde forma giyiyor. 25 yaşındaki sağ ayaklı stoper Espanyol ve Real Sociedad takımlarında da forma giydi.

Meksika uyruklu Diego Reyes'in güncel bonsevis bedeli 5 milyon euro! Porto ile sözleşmesi sona eren Diego Reyes'in bonservisini elinde bulundurması bu transferi kolaylaştırıyor!

BİR BAKIŞTA DIEGO REYES

Tam adı: Diego Antonio Reyes Rosales
Doğum tarihi: 19 Eylül 1992
Yaşı: 25
Uyruğu: Meksika
Mevki: Defans - Stoper
Ayak: Sağ
Güncel kulüp: kulüpsüz
Güncel piyasa değeri: 5 milyon euro
Son sezon performansı: 24 maç 3 gol 1 asist
Oynadığı kulüpler: Club America, Porto, Real Sociedad, Espanyol

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...