Diego Costa, 'Üst tura çıkmaya hak kazandık'

Diego Costa, 'Üst tura çıkmaya hak kazandık'

SPOR Haberleri

Austria Wien maçının son golü kaydeden Diego Costa, iyi bir maç çıkardıklarını ve üst tura çıkmayı hak ettiklerini söyledi.

Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Diego Costa, aldıkları Austria Wien galibiyetinin çok önemli olduğunu söyledi. Şampiyonlar Ligi G grubunda dördüncü maçında Austria Wien'i yenen İspanyol ekibi dördüncü galibiyetini aldı ve üst tura çıkmayı garantiledi. Galibiyetin ardından Canal +'a açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki oyuncu, "Zenit ve Porto maçının sonucundan dolayı bugün kazanmanın önemli olduğunun farkındaydık. Takım bugün çok iyiydi. Son 16'ya girmeyi hak ettik." ifadelerini kullandı. Raul Garcia ise Costa'nın performansını, "Zor bir maçtı. Diego Costa maçta istediğini yaptı. Gol atmak istiyordu ve bunu yapamasaydı çok sinirlenirdi. Biz her zaman kazanmalıyız ve düşmanlarımızla yüzleşmeliyiz. Önemli olan şey takımdır." sözleri ile değerlendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...