Diego Costa adım adım Antalyaspor’da! Transferde sona yaklaşıldı

Düzenleyen:
Diego Costa adım adım Antalyaspor’da! Transferde sona yaklaşıldı

SPOR Haberleri

Transfer döneminde adı sürekli 3 büyüklerle anılan dünya yıldızı Diego Costa, sürprizi patlattı. Antalyaspor yıldız golcü için harekete geçti. Costa ile masaya oturan Antalyaspor yönetimi pazarlıklara başlamış durumda. Diego Costa’nın maliyetinin büyük bir bölümünü ise Akdeniz ekibine yönetime girmesi beklenen Almanya merkezli bir spor malzemeleri markasının sahibi Rafy Ahmed'in karşılayacak.

Transfer dönemine girilmesiyle Süper Lig ekipleri çalışmalarına başladı. Ara transfer dönemini iyi geçirmek isteyen Antalyaspor, yılın bomba transferini patlattı. Dünyaca ünlü golcü Diego Costa için harekete geçen Akdeniz ekibinin kısa süre içinde yıldız oyuncuyu kadrosuna katacağı belirtildi. 

DIEGO COSTA TRANSFERİNDE SONA GELİNDİ 

Antalyaspor yönetimi, İspanyol yıldız için kaynakta bulmuş durumda. Merkezi Almanya'da olan bir spor malzemeleri markasının sahibi olan Rafy Ahmed'in, Diego Costa'nın maaşının büyük bölümünü karşılayacağı belirtildi. Rafy Ahmed'in, Antalyaspor'da yönetim kuruluna gireceği ve bu transfer için çalışmaları kendisinin yürüttüğü de ortaya koyulan bilgiler arasında yer aldı.

Diego Costa adım adım Antalyaspor’da! Transferde sona yaklaşıldı

EN BÜYÜK ADAY ANTALYASPOR 

Yıldız futbolcunun transferi için ilk gündeme gelen takım ise İtalya Serie A'da kalma mücadelesi veren Salernitana oldu. 10 puanla ligin dibinde yer alan İtalyan ekibi, Fransız yıldız Franck Ribery'yi transfer ederek gündeme gelmişti. Diego Costa'yı da imza aşamasına getiren İtalyan temsilcisinin, golcü futbolcunun fiziksel olarak iyi durumda olmadığı gerekçesiyle transferini beklemeye aldığı aldığı iddia edildi. Cadiz'e de önerilen İspanyol futbolcu için olumlu karşılık alınmadığı ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...