Diego, Brezilya Milli Takımı'na yeniden seçilmeyi hedefliyor

Diego, Brezilya Milli Takımı'na yeniden seçilmeyi hedefliyor

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de forma giymeye başlayan Diego Ribas şampiyonluğa konsantre olduğunu söylerken, "Kapıların bana hâlâ açık olduğuna inanıyorum" dedi

Rize maçında sergilediği performansla alkış toplayan Diego Ribas, çıtayı yükseltti. Uyum sürecini aştığını ifade eden Brezilyalı yıldız, "Şu anda tek düşüncem F.Bahçe'de başarılı olmak. Performansımı arttırmak ve sezon sonunda şampiyonluk yaşamak için çalışıyorum. Bunun sonucunda belki tekrar milli takımda oynayabilirim" dedi. Brezilya Milli Takımı'nda forma giyme arzusunu kaybetmediğini vurgulayan 29 yaşındaki sambacı, "Oraya seçilebilmek kolay değil. Gerçekten çok yüksek bir rekabet ortamı var. Ancak ben bu hayalimi hiçbir zaman yitirmedim. Şu anki çalışma tempomu sürdürürsem neden olmasın diye düşünüyorum. Milli Takım'da daha önce yaptıklarım göz önünde bulundurulduğunda kapıların bana hâlâ açık olduğuna inanıyorum" diye konuştu.
Ben de Neymar'a hayranım
Barcelona'da fomra giyen Neymar'ın kendisi için söylediği "Ben onun en büyük hayranlarımdan biriydim, çocukluğumdan beri de bu devam ediyor" sözlerine de değinen Diego Ribas, "Neymar ile beraber sohbet etme imkanı bulmak benim için büyük bir keyifti. Ben de onun büyük bir hayranıyım. Bizim birçok ortak noktamız var. Aynı kulübün örnek oyuncuları durumundayız. Santos'un en sevilen isimleri arasındayız. Onun daha da başarılı olacağına inanıyorum. Çok daha iyi noktalara gelecektir. Benim için iyi bir arkadaş" açıklamasında bulundu. Henüz 29 yaşında olduğuna dikkat çeken sambacı, "Daha yapacak çok şeyim var. Kendimi sağlıklı ve formda hissediyorum" derken, "Şu anda önceliğim Fenerbahçe. Burada başarılı olduktan sonra devamı gelecektir" yorumunu yaptı.


EMRE TAKIMLA ÇALIŞTI nbsp;
Bursa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe dün çift idman yaptı. Sabah salonda akıllı bisikletlerle kuvvet çalışan sarı-lacivertliler, akşam ise sahada taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Sakatlığı geçen Emre tam süre takımla çalıştı. Milli mesaiden dönen Kadlec idmanda yer alırken Sow ve Emenike'nin cuma günü takıma katılacağı öğrenildi.
M.EMİN ULUÇ

Diego, Brezilya Milli Takımı'na yeniden seçilmeyi hedefliyor



Muhteşem dörtlü
Fenerbahçe'nin bekarları Mert, Alper, Bekir ve Selçuk'un arasından su sızmıyor. Boş zamanlarını sürekli bir arada geçiren dörtlü tesislerde tavla ve bilardo turnuvaları yaparken, izin günlerinde de bowling oynuyor. Bu arkadaşlığın takıma çok iyi yansıdığını söyleyen Bekir "Benim olduğum takım çift kale maçlar dışında sürekli kazanıyor" dedi.
Krasic veda ediyor
Fenerbahçe'nin başına bela olan Milos Krasic devre arasında ayrılıyor. İspanya basını sezon başında Sırp oyuncuyla anlaşan ama son anda transferden vazgeçen La Liga ekibi Elche'nin Krasic'le yeniden masaya oturacağını yazdı. Rus ekiplerinden de teklif alan Krasic'in tercihini Elche'den yana kullanması bekleniyor.
Kartal'dan terapi
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, başta Volkan Demirel olmak üzere A Milli Takım'dan dönen oyunculara moral verdiği ve yaşananları unutturmaya çalıştığı bildirildi. Sarı-lacivertli teknik adamın futbolculardan Bursaspor maçına konsantre olmalarını istediği ve bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi kaydedildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...