Didier Drogba'dan Beşiktaş'a olay göndermesi

Didier Drogba'dan Beşiktaş'a olay göndermesi
SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldızı Drogba, Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle G.Saray taraftarları üzerinden siyah-beyazlılara göndermede bulundu.

Galatasaray'ın 2-1 üstün götürdüğü ve olaylar nedeniyle tatil edilen derbide sarı-kırmızılıların 2 golünü birden atan Didier Drogba, olaylar ile ilgili konuştu. Sarı-kırmızılı ekipte olaylarla ilgili yorum yapan ilk isim olan Fildişili, fotoğraf paylaşım platformu Instagram'dan 2 fotoğraf yolladı ve mesajlarını da yolladı. Takım arkadaşlarının yer aldığı bir kareyi paylaşan Drogba, "Görev tamamlandı. Takımım ile ve gösterdiğimiz reaksiyon ile gurur duyuyorum. Galatasaray aslan gibi ruhu olduğunu gösterdi" dedi. Galatasaray taraftarlarına da bir mesaj gönderen Fildişili, Beşiktaş'a gönderme yaparken fair-play mesajı da verdi ve, "Biz size sahibiz, onlar değil. Böyle muhteşem bir maç bu şekile nasıl döndü" ifadelerini kullandı. (sporx)
nbsp;Didier Drogba'dan Beşiktaş'a olay göndermesi




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...