Didier Drogba ödüle doymuyor

Didier Drogba ödüle doymuyor

SPOR Haberleri

Didier Drogba yıllardır Messi'nin ambargo koyduğu FIFA Yılın Futbolcusu Altın Top (Ballon d'Or) ödülüne aday gösterildi.

Galatasaray'ın 35'lik golcüsü Didier Drogba ödüle doymuyor... Geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo ve David Beckham'ı finalde geride bırakarak Golden Foot 'u alan Fildişi Sahilli futbolcu, bu kez en prestijli ödüle aday gösterildi. FIFA ve France Football tarafından düzenlenen Yılın Futbolcusu Altın Top (Ballon d'Or) yarışmasında 50 kişilik listede ismi yer alan Drogba; bu ödüle ambargo koyan Messi'nin yanı sıra bu kez favori olan Ribery, Robben, Ronaldo ve İbrahimoviç gibi yıldızların önünde yer almaya çalışacak.

İki Türk adaylar arasında

Bu prestijli ödülün oylaması ise takım kaptanları, teknik direktörler ve gazeteciler tarafından yapılıyor. Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın da aralarında bulunduğu 50 aday arasından 3 isim finale kalacak ve 14 Ocak 2014'te düzenlenecek törenle Altın Top ödülü sahibine verilecek.

'Galatasaray en doğru yer'

Bu arada Drogba, İtalya'da katıldığı bir programda kendisi ve Galatasaray hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Çocukken doktor olmayı hayal ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, "O zaman bir doktor olarak hayat kurtarmanın hayalini kuruyordum. Ama Fransa'ya gittim ve futbolcu olmaya karar verdim. Hayatımda her zaman tutkunun yer almasını istedim ve hâlâ aynı düşünüyorum. Seçimlerimi yaptım ve hiç pişman olmadım. Çin'de müthiş bir tecrübe yaşadım, fakat işler hayal ettiğim gibi gitmedi ve Avrupa'ya döndüm. Sonrasında Galatasaray taraftarları benim önemli hissetmemi sağladı ve doğru kulübe doğru zamanda geldiğimi anladım" dedi. Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...