Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı? Ünlü gazeteci açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı? Ünlü gazeteci açıkladı

SPOR Haberleri

Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için çalışmalarına başladı. İtalya Serie A'da Juventus forması giyen Angel Di Maria’nın takımdan ayrıldığını açıklamasının ardından gözler yıldız oyuncu çevrildi. Bu gelişmenin ardından özellikle Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı merak konusu oldu. Bu sorunun cevabını ise ünlü gazeteci açıkladı. Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı sorunun cevabı haberimizde…

Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı sorusu Sarı Kırmızılı takımın taraftarının en çok araştırdıkları konular arasında yer alıyor. Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve İtalya Ligi'nde Juventus’dan ayrıldığını açıklayan Angel Di Maria'nın yeni rotası belli oldu. Bu gelişmenin ardından Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı merak konusu oldu. İşte konuyla alakalı tüm detaylar…

Di Maria Galatasaray’a transfer olacak mı? Ünlü gazeteci açıkladı

Dİ MARİA GALATASARAY’A TRANSFER OLACAK MI?

Arjantinli yıldız paylaşımında, "Zor ve karmaşık bir sürecin ardından bir dönemin daha sonuna geldim. İlk günden beri bana gösterdikleri ilgi için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, kendimi her zaman evimde gibi hissettim. Tüm Juventus taraftarlarına şefkatleri için teşekkür ediyorum. Çok büyük bir sevgi" ifadelerini kullandı.

Sezon başında PSG'den bedelsiz olarak Juventus'a katılan Di Maria, siyah-beyazlı formayla çıktığı 40 resmi maçta 8 gol, 7 asistlik katkı sağladı.

ANGEL Dİ MARİA, TÜRKİYE'YE GELMEYECEK

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Arjantinli yıldızın, transferin son gününde Türkiye'ye gelmeyeceği belirtildi.

ERDEN TİMUR, Dİ MARİA VE AİLESİ İLE YEMEK YEMİŞTİ

Bilindiği üzere, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un, Arjantinli yıldız Angel Di Maria ve ailesi ile Torino'da bir restoranda bir araya geldiği ve yemek yediği iddia edilmişti.

Angel Di Maria, Fransız devi Paris Saint-Germain ile yollarını ayırdıktan sonra bedelsiz olarak Juventus kadrosuna katılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...