Devlerin dansı! Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk edecek

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Devlerin dansı! Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk edecek

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Galatasaray ile zirve yarışına tutunmak isteyen Beşiktaş, Seyrantepe’de kozlarını paylaşacak. Saat 19.00’daki maçı Halil Umut Meler yönetecek

Millî ara dönüşünde futbolseverleri süper bir derbi bekliyor. Ligin dokuzuncu haftasında Galatasaray, Rams Park’ta Beşiktaş’ı ağırlayacak. 19.00’da başlayacak kartşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Geçen sezonu şampiyon tamamladığı lige yine iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, oynadığı sekiz maçta 7 galibiyet, 1 beraberlikle zirveyi kovalıyor. Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan Hâkim Ziyech’in durumu belirsizliğini koruyor. Galatasaray, evindeki derbiyi kazanarak iddiasını artırmak istiyor.

KARTAL'DA 3 EKSİK

Sezona çalkantılı başlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in istifa etmesinden sonra takımı devralan Burak Yılmaz, teknik sorumlu olarak ilk derbisine çıkacak. İstanbulspor karşısında ilk galibiyetini alan Yılmaz, bir dönem formasını giydiği Galatasaray’ı ve millî takım arkadaşı Okan Buruk’u yıkmaya çalışacak. Ligde lider Fenerbahçe’nin 8 puan gerisinde olan siyah beyazlılar, derbiyi kazanarak yarışa tutunmak istiyor. Sakat olan Salih, Baily ve Umut Meraş derbide forma giyemeyecek. 

Devlerin dansı! Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk edecek

BENİM İÇİN HEDİYE KUPA!

Ligde ve Avrupa’da doludizgin yoluna devam eden Galatasaray’da oyuncular ve teknik direktör Okan Buruk, evlerinde oynayacakları maçta Beşiktaş’ı da devirmeyi planlıyor. Beşiktaş’ın moral bulmak için bu maçı hedef olarak seçeceğini söyleyen Buruk, öğrencileriyle yaptığı toplantıda “Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, yenemeyeceğimiz takım yok. Manchester United maçındaki pes etmeyen takımı her zaman sahada görmek istiyorum” dedi.

ÖNCE KARTAL SONRA BAYERN

Florya’da önceki gün kendisine yapılan 50. yaş günü kutlamasını hatırlatan Okan Buruk “Bana vereceğiniz en büyük hediye sezon sonundaki şampiyonluk kupası olacaktır. Bir pastayla geçiştiremezsiniz” diye takıldı. Oyuncular da şampiyonluk sözü verdi. Derbi sonrasında Bayern Münih ile oynayacaklarını hatırlatan Buruk “Bu iki maç bizim gidişatımızı doğrudan etkileyecek. Hem ligde hem de Avrupa’da kayıpsız yola devam etmeliyiz” diye konuştu. 

Devlerin dansı! Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk edecek

DERBİYİ BİZ KAZANACAĞIZ

Tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birinde deplasmanda Galatasaray karşısına çıkacak olan Beşiktaş’ta oyuncuların motivasyonu yüksek. Şenol Güneş’in yerine göreve gelen ve çıktığı ilk maçta İstanbulspor karşısında 2-0’lık galibiyet elde eden Burak Yılmaz, henüz ikinci maçında tarihî bir sınav verecek. Genç teknik adam yaşanan zorluklara rağmen bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor, futbolcularını da bu doğrultuda motive ediyor.

TARAFTAR ÜZÜLMESİN

Takımla dünkü çalışma öncesi bir konuşma yapan Burak Yılmaz, “Kariyerim boyunca hep zorluklarla mücadele ettim. Benim için sürpriz bir durum yok. Bu maçta taraftarımız yanımızda olacak. Boyunları bükülmeden stattan ayrılmalarını sağlayacağız. Beraberlik beni kesmez. Galibiyet için bana söz vereceksiniz” dedi. Hocalarının konuşmasından oldukça etkilenen siyah beyazlı oyuncular, tesisleri inleterek dev derbi için galibiyet yemini etti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...