Devler ligi için

Devler ligi için

SPOR Haberleri

Şampiyonluk şansı kalmayan siyah-beyazlılar ikincilik için kazanıp, F.Bahçe ve Başakşehir’in kaybetmesini bekleyecek.

Beşiktaş için her şey bitmiş değil. Şampiyonluk şansını kaybeden siyah-beyazlılar, son haftada Devler Ligi için şansını zorlayacak. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi iddiası için bugün Sivasspor’u yenerek karşılaşmayı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Yönetimin ve taraftarın beklentisi Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmak. Ancak bunun için Beşiktaş’ın maçını kazanması ve hem Başakşehir hem de Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi gerekiyor. Aksi durumlarda siyah-beyazlılar 3’üncü yada 4’üncü olarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak. Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Pepe, Caner Erkin, Alvaro Negredo ve Atiba, Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Osmanlıspor maçı öncesi izin alarak ülkesi Portekiz’e giden Quaresma da takımını yalnız bırakacak.

REKOR ORTAKLIĞI
Beşiktaş bu akşam Sivasspor’u yenmesi durumunda iç sahadaki puanını 45’e yükseltecek. Siyah-beyazlılar bu başarıyı sağlaması hAlinde Şenol Güneş de; 1996-1997’de görev alan Rasim Kara ile 2002-2003’te takımın başında bulunan Mircea Lucescu’nun iç sahadaki 45 puanlık rekorunu egale edecek.

Devler ligi için

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...