Devamı gelsin!

Devamı gelsin!

SPOR Haberleri

Geçen hafta Y. Malatyaspor karşısında sezonun ilk galibiyetini alan Trabzon'da İngiliz teknik adam "Bu galibiyetlerin devamı gelmeli" dedi

Sezona evinde Beşiktaş yenilgisiyle başlayan, ardından deplasmanda Denizlispor ile berabere kalan Trabzonspor, ligdeki ilk galibiyetini ise geçen hafta Y. Malatyaspor karşısında almıştı. Dördüncü hafta maçında bu akşam Gaziantep deplasmanında boy gösterecek olan bordo-mavililerde parola galibiyet. Şampiyonluk yarışında olmak için seri galibiyetler almaları gerektiğini söyleyen teknik direktör Eddie Newton “Oyun felsefemiz oturuyor. Üst üste alacağımız galibiyetler öz güvenimizi de yerine getirecek. Bu yüzden de galip gelmeye devam etmeliyiz. Millî araya kayıpsız girelim” dedi. Bordo-mavililerde sakatlığı süren Uğurcan yok, Abdülkadir Parmak’ın ise Gaziantep maçında riske edilmeyeceği öğrenildi.

SÖZLEŞME İMZALANACAK
Djaniny ile üç yı
l
∂ Sörloth’un boşluğunu doldurmaya çalışan Trabzonspor, El-Ehli ile sözleşmesini karşılıklı fesheden forvet oyuncu Djaniny’nin transferini bitirdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Djaniny ile üç senelik sözleşme imzalanacağını ve birkaç gün içinde bir transfer daha yapacaklarını açıkladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...