Dev derbi öncesi Özbek'ten ilginç karar

Düzenleyen:
Dev derbi öncesi Özbek'ten ilginç karar

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine taraftarlar ile birlikte otobüsle gidecek.

Derbi maçta Galatasaray taraftarı için Ülker Stadı'nda 2 bin 300 kişilik yer ayrılırken, Sarı-Kırmızılı futbolseverler Kadıköy'e otobüslerle geçecek.

KENDİSİ DE OTOBÜSLE GİDİYOR

Öğleden sonra Türk Telekom Arena'da buluşacak Galatasaray taraftarları, buradan yaklaşık 40 otobüsle Kadıköy'e hareket edecek. Kulüp başkanı Dursun Özbek de Fenerbahçe derbisi için Ülker Stadı'na taraftarlarla birlikte geçeceğini açıklamıştı. Galatasaray başkanı Dursun Özbek, yarın taraftarlar için TT Arena'ya gelecek otobüse kendisi de binecek ve Şükrü Saraçoğlu'na gidecek.

BEŞİKTAŞ MAÇINA DA GİTMİŞTİ

5 sezon aradan sonra kalkan deplasman yasağının ardından, Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim Gezi Parkı'nda buluşmuştu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yöneticiler Eşref Alaçayır ve Nasuhi Sezgin, taraftarlarla birlikte Vodafone Arena'ya yürümüştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...