Dev buluşma, Sağlam-Daum ligin ilk maçında karşı karşıya gelecek

Dev buluşma, Sağlam-Daum ligin ilk maçında karşı karşıya gelecek

SPOR Haberleri

Bursaspor'u şampiyon yaparak tarihe geçen Ertuğrul Sağlam, Eskişehir'in başında ilk sınavını eski takımına ve eski hocasına karşı verecek.

Bursaspor'u şampiyon yaparak tarihe geçen Ertuğrul Sağlam, Eskişehir'in başında ilk sınavını eski takımına ve eski hocasına karşı verecek olmanın heyecanını yaşıyor. Türkiye'deki ilk teknik adamlık döneminde Beşiktaş'ın başına geldiğinde Ertuğrul Sağlam'ın siyah-beyazlı takıma transfer olmasında başrolü oynayan Christoph Daum, 2009-10'da ligin son haftasında şampiyonluğu eski talebesine kaptırınca sarı-lacivertli takımdan gönderilmişti. Sezona Hikmet Karaman ile başlayan Bursaspor, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Vojvodina'ya elenince Christoph Daum'u takımın başına getirdi. Karışık duygular içinde olduğunu söyleyen Sağlam, "Ligin ilk haftasında hoş bir tesadüf oldu. Eski takımıma ve eski hocama karşı mücadele edeceğim. İki takımın da başarılı olmasını istiyorum" dedi. Eskişehir-Bursa maçı Atatürk nbsp;Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...