Destan yazardı hüsran yaşıyor

Destan yazardı hüsran yaşıyor

SPOR Haberleri

Ramos atılmış rakip 10 kişi kalmıştı. Bale'in golünü Umut'la cevapladık. Ama Arbeloa, Di Maria ve İsco Galatasaray'ın hevesini kursağında bıraktı.

Galatasaaray için Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir geceydi. Avrupa macerasına devam edebilmek için Real Madrid'den puan ya da puanlar almak zorundaydı. Mancini; Muslera, Burak ve Semih'i riske etmemişti. Futbol otoriteleri G.Saray'a şans tanımıyor, Ancelotti yönetimindeki R.Madrid'i favori görüyorlardı. Ancelotti vatandaşı Mancini'nin aksine biraz kendini beğenmişlikten, biraz da G.Saray'ın kötü performansından yıldızlarının birçoğunu tribüne göndermiş. 4'te Gareth Bale kaleyi şöyle bir yokladı, G.Saray'ın ilk şutu 19'da Selçuk'tan geldi. Zaten bu dakikaya kadar sarı-kırmızılıların taktik anlayışında kesinlikle Madridlilere top göstermeme vardı. Nitekim baskı İspanyol seyircilerin bile canını sıkıyordu. 26'da Selçuk cılız bir serbest vuruş ile Casillas'ı ısıttı. 26'da Ramos Umut'u düşürdü ve kızardı. Ümitler arttı derken 37'de '100 milyon euro'luk adam' Gareth Bale biz diyelim Eray'ın yanlış barajından; siz deyin yanlış yer tutmasından golünü attı: 1-0. nbsp;38'de Drogba'dan ceza sahasına hareketlenen Umut'a nefis pas ve gooool: 1-1. 10 kişi kalan Madrid zorlanıyor; bir Drogba, bir Chedjou şutlarıyla Casillas'ı terletiyor. 2. yarıda Umut attı, ofsayt… 'Atamayana atarlar' derler ya Di Maria ortaladı, Arbeloa affetmedi: 2-1. 58'de Umut karşı karşıya kaçırdı. 63'te bu sefer Di Maria umutları tüketti: 3-1. 71 ve 72'de Drogba bir türlü geçemedi şu Casillas'ı… 80'de İsco; Gökhan, Riera ve Chedjou üçgeninden (nasıl sıyrıldıysa) golünü attı: 4-1. G.Saray iki R.Madrid maçında toplamda 10 gol yedi. Bir üst turun bileti ise TT Arena'da… Bozma moralini, yen Juve'yi ve yoluna devam et "Aslan'ım"
nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor
MANCİNİ MAĞLUBİYETİ ÇÖZEMEDİ!..
Ne oldu anlamadım!
G.Saray on kişilik Real Madrid önünde bozgun yaşarken maç sonrası Teknik Direktör Roberto Mancini'nin sözleri şaşkınlığa sebep oldu. "İlk yarıda mükemmel oynadık. İkinci yarı ne oldu ben de anlamadım. Olan biteni çözebilmek için oyuncularımla konuşmam lazım. Böyle hatalar yaparsanız Real Madrid gibi bir takım cezayı keser" diyen İtalyan çalıştırıcı, "Daha önce söylediğim gibi, bizim için hedef 10 Aralık'taki Juventus maçı. Bu maçtan 3 puan alsak avantajı elimize geçirebilirdik. Bu basit hataları anlamakta zorluk çekiyorum. Juventus maçında taraftarın desteğine çok çok ihtiyacımız var. Maçın sonuna kadar taraftarın bizi itmesi, desteklemesi gerekiyor. Böyle olacağına eminiz. Galatasaray taraftarının büyük baskısıyla 3 puanı almaya çalışacağız" açıklamasında bulundu.

nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor
Maçtan önce İspanyol basınına konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, "Drogba, Chelsea'deyken bana saygısızlık yapmıştı. Onu öldürmek istemiştim" demişti. İkilinin maç sonunda birbirine sarılıp hasret gidermesi dikkat çekti.

nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor
Camilla da çıldırdı
G.Saray savunmasındaki hatalar Teknik Direktör Roberto Mancini'nin kızını da isyan ettirdi. Camilla Mancini, maçın ardından twitter'da "Utanç verici savunma! Real Madrid 1 kişi eksikti ama yine de kazandılar. Daha çok çalışmamız lazım" diye yazdı.

Ne yaptın Eray! nbsp;
Muslera'nın yokluğunda kaleyi devralan Eray, Bale'in 37. dakikada kullandığı serbest vuruşta tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Genç file bekçisi, hem barajı 3 futbolcu ile kurdurdu hem de yanlış yer tuttu. Eray, bu 2 büyük hatayı yapınca Real Madrid'in yıldız oyuncusu Bale de golü atmakta zorlanmadı. Sarı-kırmızılı kaleci 2. golde de pozisyon hatası yapınca kalesinde bir defa daha nbsp;hüzün yaşadı.

Ünal Aysal ilk kez yalnız bıraktı
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Madrid'de takımını yalnız bıraktı. Roberto Mancini, G.Saray'a imza attığından bu yana sarı-kırmızılı takıma destek olmak adına hiçbir deplasman maçını kaçırmayan G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Real Madrid maçına özel işleri nedeni ile gelemedi.

nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor
Umut: Biz bu gruptan çıkarız
G.Saraylı futbolcular maç sonrası üzgün ama umutluydu. Real önünde Cimbom'un en iyisi olan Umut Bulut, "İlk yarı çok iyi mücadele ettik. İkinci yarıya da iyi başladık. 2. golü yedikten sonra daha çok mücadele etmemiz gerekirdi. Bizim kalitemizde bir takım skor 2-1'ken 3-1'ken bile maçı çevirebilir. Çok basit hatalar yaptık. Gruptan çıkacağımıza hâlâ inanıyorum, bunu başaracak kalitemiz var ama bu hataları yapmamalıyız. Taraftarımızın desteğiyle birlik olmanın zamanı. İyi bir takımız, Galatasaray'ı buradan çıkaracağız" açıklaması yaptı. Bu sezon ilk defa bulduğu 11 şansını iyi kullanamayan Amrabat ise, "Mancini soyunma odasında, 'Rakip 10 kişi kalsa da sabırlı olalım, dikkatli olalım, pozisyon buluruz' demişti. Ama rakibin Real Madrid olduğunu unuttuk; belki de bunun bedelini ödedik. Son maç evimizde, bu büyük avantaj. Kendimize gelmeliyiz. Taraftarımız önünde Juventus'u yenmek için her şeyi yapacağız" sözlerini kullandı.

Taraftar isyanlarda

Galatasaray'ı Santiago Bernabeu'da yaklaşık 2 bin taraftar ilk yarı boyunca nbsp;coşkuyla destekledi. On kişilik rakip önündeki farklı mağlubiyete maç sonunda isyan eden sarı-kırmızılı tribünler, "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın", "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye bağırarak tepkilerini ortaya koydu.

Ancelotti'nin 10'uncu zaferi nbsp;
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti dün 16. kez karşıya geldi. Dünkü 4-1'lik sonucun ardından Ancelotti, meslektaşına karşı 10. galibiyetini elde etti. Roberto Mancini ise ünlü teknik adam karşısında 5 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 1 karşılaşma ise berabere sona erdi.

Mancini'nin doğum günü zehir oldu
Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini'nin doğum günü Real Madrid karşılaşması öncesinde kutlandı. İtalyan Hoca'nın 49. yaş günü organizasyonu, takımın kamp yaptığı otelde gerçekleşti. Öğle yemeğinin ardından oyuncular, teknik ve idari ekibin hazırladığı organizasyonda pasta kesildi ama akşam Real önünde yaşanan şok keyifleri kaçırdı.

nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor
40 bin Ronaldo!
Real Madrid, dünkü karşılaşmada taraftarlara 40 bin Cristiano Ronaldo maskesi dağıttı. Ballon D'or ödülleri öncesinde yıldız oyuncuya destek olmak için böyle bir organizasyon yapılırken, kale arkasında dev bir Ronaldo pankartı açılarak Portekizli yıldızın bunu hak ettiğinin mesajı verildi.

nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor
Kopenhag'ı Vidaladılar
G.Saray'ın da yer aldığı B Grubu'nun diğer maçında Juventus, Kopenhag'ı nbsp;3-1 mağlup etti. Vidal ikisi penaltıdan olmak üzere attığı 3 golle gecenin yıldızı olurken, Kopenhag'ın tek sayısı Melberg'den geldi. Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar: A Grubu: Leverkusen-M.United: 0-5, Shakhtar-R.Sociedad: 4-0, C Grubu: PSG-Olimpiakos: 2-1, Anderlecht-Benfica: 2-3, D Grubu: CSKA Moskova-B.Münih: 1-3, M.City-Plzen: 4-2. nbsp;

TWITTER'DAN
Umut Bulut'a bundan sonra lütfen "susturucu" densin. @yigit_baser
+Adın ne? -Umut Bulut. +Anlamı ne? -Real Madrid ve Juventus'a gol sevincini yaşatmadan gol atan adam.@gknselim
Forveti Drogba olan takımın kalecisi Eray, stoperi Dany mi olur yaaa! @ftbabacan
Yemin ediyorum adım Dany Nouenkou olsa Galatasaray'da oynardım ve kadronun vazgeçilmezi olurdum! @sabit_fikir

nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor

nbsp;Destan yazardı hüsran yaşıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...