'Derbiyi bırakın'

'Derbiyi bırakın'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin genç hocası kampta Beşiktaş derbisinin konuşulmasını bile yasakladı, “Yine puan kaybedersek o maçın anlamı kalmayacak” dedi.

Emin Uluç

Kadıköy’de bu sezon kâbuslar gören Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçıyla birlikte iç sahada artık kayıp yaşamak istemiyor. Lider Beşiktaş’ın Başakşehir’i yenerek zirvede yerini sağlamlaştırması, önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmayı Fenerbahçe adına daha da kritik hâle getirdi. Ancak Teknik Direktör Erol Bulut, kampta Beşiktaş derbisinin konuşulmasını bile yasakladı. Bulut, oyuncularına Gençlerbirliği maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi. 

Forvette Samatta
“Bu maçta puan kaybedersek derbinin neredeyse bir anlamı kalmayacak” uyarısında bulunan Bulut “Önümüzde 12 maç var ve bizim için hepsi de final niteliğinde. Maç maç ilerlememiz gerekir” ifadelerini kullandı. F.Bahçe’de sakatlıkları süren Mesut, Sinan ve Perotti’nin yanı sıra kart cezalısı Valencia maçta forma giyemeyecek. Erol Hoca, Valencia dışında kadroda değişiklik yapmayı düşünmüyor. İleri uçta Samatta yer alacak.        

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...