Derbinin galibi Beşiktaş

Düzenleyen:
Derbinin galibi Beşiktaş

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi mücadelesinde Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE GENİŞ ÖZET

90'Maçın sonuna oynanmamış süre olarak 3 dakikalık uzatma süresi ekleniyor.
90'Jailson'un Necip'e yaptığı sert müdahale sonrasında faul düdüğü çalıyor ve Halil Umut Meler sarı kartını Jailson'a gösteriyor. Jailson da bir sonraki maç için cezalı duruma düşüyor.
90'Caner Erkin'in Deniz Türüç'e yaptığı müdahale sonrasında Halil Umut Meler bir kez daha sarı kartına başvuruyor ve bu kartla Caner Erkin de bir sonraki maç için cezalı duruma düşmüş oluyor.
89'Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği Tolga Ciğerci oyundan çıkarken Ömer Faruk Beyaz oyuna giren isim oluyor.
88'Abdoulay Diaby'i formasından çeken Tolga Ciğerci için hakem Halil Umut Meler sarı kartını çıkarıyor ve Tolga Ciğerci bir sonraki maç için cezalı duruma düşüyor.
86'Caner Erkin'i arkasından çeken Deniz Türüç için faul düdüğü çalıyor ve Halil Umut Meler sarı kartını Deniz Türüç'e gösteriyor. Bu kart ile Deniz Türüç bir sonraki maç için cezalı duruma düşüyor.
85'Uzak mesafeden kullanılan serbest vuruşta, Deniz Türüç kaleyi düşünüyor. Deniz'in şutu takım arkadaşına çarpıp auta çıkıyor.
85'Beşiktaş'ta üçüncü oyuncu değişikliği. Tyler Boyd oyundan çıkıyor, Güven Yalçın oyuna dahil olan isim oluyor.
81'Simon Falette'in Abdoulay Diaby'e yerden yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Halil Umut Meler sarı kartını Simon Falette'e gösteriyor.
76'Caner Erkin'in sol kanattan kestiği sert ve etikili ortada, top hem Diaby hem de Burak Yılmaz'ı aşıyor ve doğrudan taça çıkıyor.
74'Driplinglerle Beşiktaş ceza sahasına doğru ilerleyen Garry Rodrigues, ceza sahasına yakın mesafeden etkili bir şut çıkarıyor. Kaleci Ersin Destanoğlu güzel bir kurtarış ile topu kornere çeliyor.
71'Fenerbahçe'de bir oyuncu değişikliği daha. Ozan Tufan oyundan çıkan isim olurken, Jailson kalan dakikalarda süre bulan isim oluyor.

70'GOOOLL!! Beşiktaş Gökhan Gönül'ün golüyle farkı ikiye çıkarıyor. Kazanılan köşe vuruşunda Caner'in ön direğe ortaladığı topa şık bir kafa vuruşu yapan Gökhan Gönül meşin yuvarlağı filelere gönderiyor ve takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıyor.

69'Caner Erkin'in sol kanattan kullandığı serbest vuruş sonrasında Fenerbahçe defansı topu kornere gönderiyor.

63'GOOOLL!! Beşiktaş Domagoj Vida'nın golü ile 1-0 öne geçiyor.Abdoulay Diaby'nin sağ kanattan ceza sahası içine ortaladığı topu Tyler Boyd kafasıyla Vida'nın önüne gönderiyor. Vida da altı pas önünde düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu ağlara gönderiyor.

62'Jeremain Lens'in ön direğe gönderdiği topta, Atiba Hutchinson etkili bir şut çıkaramıyor ve top taça kadar çıkıyor.
59'Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği, sakatlanan Kevin-Prince Boateng oyundan çıkarken; Abdoulay Diaby oyuna giren isim oluyor.
59'Dirar'ın kafa pasında topu önünde bulan Ozan Tufan için ofsayt bayrağı kalkıyor.
56'Burak Yılmaz'ın kullandığı frikik vuruşunda Altay güzel bir kurtarış ile topu taça kadar gönderiyor.
56'Burak Yılmaz'ın kullandığı frikik vuruşunda Altay güzel bir kurtarış ile topu taça kadar gönderiyor.
55'Serdar Aziz'in Boateng'e yaptığı faul sonrasında Beşiktaş tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vuruş kazanıyor.
52'Ferdi Kadıoğlu'nun Mohamed Elneny'e yaptığı müdahale sonrasında Halil Umut Meler faul düdüğünü çalıyor.
46'Tyler Boyd'un kafa pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz için ofsayt bayrağı kalkıyor.
46'Halil Umut Meler'in düdüğü ile karşılaşmanın 2.yarısı başlıyor.

45'Hakem Halil Umut Meler karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çalıyor ve takımlar golsüz beraberlikle soyunma odasına gidiyorlar.

45'Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 3 dakikalık uzatma süresi ekleniyor.
45'Tyler Boyd'un ceza sahası dışından çektiği şut etkili olmuyor ve Serdar Aziz'den geri dönüyor.
43'Sağ kanat taç çizgisi yakınında topla buluşan Jeremain Lens için ofsayt bayrağı kalkıyor.
41'Ferdi Kadıoğlu'nun ceza sahası dışı sol çarprazından çektiği şutta top Beşiktaş savunmasından geri dönüyor.
35'Kazanılan köşe vuruşunda Caner Erkin'in ceza sahasına tehlikeli gönderdiği topu Altay uzaklaştırıyor. Altay'ın uzaklaştırdığı top ise Tyler Boyd'un önüne düşüyor. Boyd'un çektiği şutu Altay güzel bir şekilde kurtarıyor ve mutlak bir gol şansını önlemiş oluyor.
33'Deniz'in çektiği şutta defanstan dönen top, penaltı noktası üzerinde Emre Belözoğlu'nun önünde kalıyor. Emre'nin çektiği şutta top az farkla üstten auta çıkıyor.
31'Gökhan Gönül'ün Hasan Ali Kaldırım'a yaptığı yerden müdahale sonrasında hakem Halil Umut Meler sarı kartını Gökhan'a gösteriyor.
27'Jeremain Lens eliyle Hasan Ali Kaldırım'ın yüzüne yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

25'Vedat Muriqi'nin Domagoj Vida'ya yaptığı arkadan sert müdahale sonrasında Halil Umut Meler önce sarı karı kartını çıkarıyor. VAR odasından gelen uyarı sonrasında Halil Umut Meler pozisyonu tekrar izleyip kırmızı kartını Vedat Muriqi'ye gösteriyor.

19'Vedat Muriqi'nin çektiği şutta Ersin'den dönen top Emre Belözoğlu'nun önünde kalıyor. Emre'nin cez sahası içi sol çarprazından çektiği şutu Ersin tekrar güzel bir kurtarış ile kornere çeliyor.
19'Hasan Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada, Vedat Muriqi topu önce kontrol ediyor ve sonrasında şutunu çekiyor. Vedat'ın şutunu Ersin çok güzel şekilde çıkarıyor.
18'Beşiktaş Vida ile gol çok yaklaşıyor. Caner Erkin'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, Vida kafa vuruşunu yapıyor ama top kalenin yanından auta çıkıyor.
13'Serdar Aziz'in uzun gönderdiği topta Vedat Muriqi ceza sahası içinde topla buluşuyor. Vedat'ın kalecinin üzerinden göndermeye çalıştığı pası Gökhan Gönül uzaklaştırıyor. Gökhan'ın uzaklaştırdığı top ise Ozan'ın önünde kalıyor. Ozan'ın ceza sahası dışından bekletmeden çektiği şut ise Beşiktaş defansından geri dönüyor.
12'Fenerbahçe ceza sahası önünde Jeremain Lens'in Tolga Ciğerci'ye yaptığı müdahale sonrasında hakem faul düdüğünü çalıyor.
10'Fenerbahçe'nin kullandığı korner vuruşunda Vida topu ceza sahası dışına uzaklaştırıyor. Ceza sahası yayı içinde topla buluşan Deniz Türüç'ün şutu üstten farklı şekilde auta çıkıyor.
8'Savunmanın uzaklaştıramadığı top, Deniz Türüç'ün önünde kalıyor. Deniz'in ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Ersin güçlükle uzaklaştırıyor. Ersin'in uzaklaştırdığı topu ise Gökhan Gönül kornere gönderiyor.
5'Tolga Ciğerci'nin Jeremain Lens'e yaptığı müdahale sonrasında hakem faul düdüğünü çalıyor.
3'Maçın ilk tehlikeli atağı Fenerbahçe'den geliyor. Sol kanattan gelişen atakta, ceza sahasına gönderilen topta Deniz Türüç gelişine şutunu çekiyor ama top Gökhan Gönül'den dönüyor.
1'Halil Umut Meler düdüğünü çalıyor ve Fenerbahçeli oyuncuların vuruşu ile karşılaşmanın ilk yarısı başlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...