Derbide yine kırmızı kart çıktı

Derbide yine kırmızı kart çıktı

SPOR Haberleri

Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yine bir kırmızı kart çıktı.

İlk yarısı sakin geçen mücadelede ikinci yarının 53. dakikasında Bruno Alves'in Djemalı'nın sırtına tekme atması Hakem Cüneyt Çakır'ın gözünden kaçmadı. nbsp;Bruno Alves'in müdahalesi sonrasında olayın büyümemesi için hemen araya giren Cüneyt Çakır, Bruno Alves'in oyundan çıkmasını sağladıktan sonra oyunu yeniden başladı. nbsp;Alves'in kırmızı kart görmesinin ardından Türk Telekom Arena tribünlerinde büyük sevinç yaşandı.

nbsp;Derbide yine kırmızı kart çıktı

8. derbi, 11. kırmızı kartFenerbahçe, TT Arena'daki Galatasaray maçının 53. dakikasında 10 kişi kaldı. Sarı-lacivertli ekipte Bruno Alves, Dzemaili'ye yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kartla atıldı. Portekizli savunmacı, geçen sezon Süper Kupa'da oynadıkları Galatasaray maçında da kırmızı kart görmüştü. Bu, aynı zamanda hakem Cüneyt Çakır'ın 8 kez yönettiği Galatasaray-Fenerbahçe derbilerindeki 11. kırmızı kart oldu. Ayrıca Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan son 23 maçta 23. kez kırmızı kart çıktı.
nbsp;Derbide yine kırmızı kart çıktı

Dzemaili: "Tekmenin izleri hala sırtımda"
Galatasaray'ın Makedon oyuncusu Dzemaili, Fenerbahçe galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Alves'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu anlatan genç oyuncu, "Kendisi orada ne yaptı bilmiyorum ama tekmenin izleri hala sırtımda var" diye konuştu.


Galibiyeti değerlendien Dzemaili, ilk olarak Fenerbahçe'nin golünü yorumladı. İsviçreli oyuncu, "Öyle bir gol yedik ki, 1 metre dışarıya çıktı top. Bu hakemlerimiz böyle devam edecek mi diye merak ediyorum" dedi.
nbsp;
Alves'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu da değerlendiren Dzemaili, "Kendisi orada ne yaptı bilmiyorum ama tekmenin izleri hala sırtımda var. Yaptığı şeyin futbolla alakası yok. Sonuçta önemli bir maçtan galip geldik" şeklinde konuştu.
Derbide yine kırmızı kart çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...