Derbide yağmur alarmı!

Derbide yağmur alarmı!

SPOR Haberleri

Arena'da 19.00'da başlayacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için yağmur tehlikesi var.

Galatasaray'ın bugün 19.00'da Fenerbahçe'yi Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk edeceği maç öncesi yağmur alarmı verildi.
Meteorolojiden alınan hava raporlarına göre gün içinde zaman zaman Seyrantepe'ye yağmur düşecek. Derbi saatinde de sağnak yağış bekleniyor. Yine Aslantepe'de 10 km hızla kuzeyden rüzgar esmesi ve %85 oranında da nem olması bekleniyor.
Bu arada Arena'nın çimleri yağmur konusunda sabıkalı... sporx


Galatasaray taraftarına çok önemli uyarı!
Galatasaray-Fenerbahçe maçını stattan izlemek isteyen sarı kırmızılı taraftarların dikkat etmesi gereken 5 önemli nokta bulunuyor...
Sanayi Mahallesi ile Türk Telekom Arena'nın bulunduğu Seyrantepe arasındaki metro hattının kapalı olması, bu akşamki Galatasaray-Fenerbahçe maçına gitmek isteyen sarı kırmızılı taraftarların işini daha da zorlaştırdı. nbsp;Karşılaşmayı stattan izleyecek taraftarların aşağıdaki hususlara özellikle dikkat etmesi gerekiyor:


1-) Otopark kartı olmayan arabasıyla stada gelemeyecek.
2-) Kartsız araç sahipleri, İspark'a arabalarını bırakacak.
3-) 20-25 dakikalık bir mesafeyi yürüyerek stada gidecek.
4-) Metro çalışmadığı için stada otobüslerle ulaşılacak.
5-) Levent'ten stada ücretsiz otobüsler kaldırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...