Derbide Kadıköy 'Sabri' diye inledi

Düzenleyen:
Derbide Kadıköy 'Sabri' diye inledi

SPOR Haberleri

Süper Lig’de kendi evinde Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe, Van Persie’nin golleriyle dev derbiyi 2-0 kazandı. Mücadelenin ardından sarı-lacivertli taraftarlar, ''Sabri, Sabri'' diye tezahüratta bulunarak; tecrübeli yıldızın moralini bozdu.

Ahmet Aydemir - Türkiye Gazetesi

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe, mücadeleyi 2-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırmayı başararak puanını 21'e yükseltti. Kadıköy’de 17 yıldır Fenerbahçe karşısında galip gelemeyen Galatasaray, bu alandaki kötü rekorunu da 18 yıla çıkardı. 

KADIKÖY’DE 'SABRİ' TEZAHÜRATI

Dev derbide maçın son anlarında kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazanan Galatasaray'da topun başına Sabri Sarıoğlu geçti. Maçta 90 dakika boyunca hiç susmayan sarı-lacivertli taraftarlar, Sabri'nin serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçtiği sırada Kadıköy'ü hep bir ağızdan ''Sabri, Sabri'' tezahüratlarıyla adeta inletti.

SABRİ'YE BİR DE 'ÜÇLÜ ÇEK' TEZAHÜRATI

Sabri'nin maç öncesi Galatasaraylılarla 3'lü çektirmesine takılan Fenerbahçe taraftarları, bir de maç sonunda Sabri'den üçlü çektirmesini de isteyince, iş iyice eğlenceye dönüştü. Bu ironik tezahürat sonrası taraftarlar hep bir ağızdan gülüp eğlenirken, Sabri Sarıoğlu’nun ise morali bir hayli bozuldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...