Derbi hazırlıkları tamam, Beşiktaş Galatasaray için pusuda

Derbi hazırlıkları tamam, Beşiktaş Galatasaray için pusuda

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'la karşılaşacak Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaGalatasaray'la karşılaşacak Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını tamamladı. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray'la karşılaşacak Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını tamamladı.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldığı bildirildi. Çalışmaya, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ve Uğur Boral katılmazken, Filip Holosko ve Manuel Fernandes'in takımdan ayrı olarak antrenman yaptığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...