Derbi golcüsü Mauro Icardi: Bir aydır bu maça hazırlanıyordum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Derbi golcüsü Mauro Icardi: Bir aydır bu maça hazırlanıyordum

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 3-0'lık Fenerbahçe deplasman zaferinde 1 gol 1 asistle oynayan Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılı formayla Süper Lig'de 7 maçta 5 gole ulaştı. Beşiktaş'a 2 gol atan Arjantinli yıldız, 7-0'lık Medipol Başakşehir maçında 1 gol, 2 asistle oynamıştı. Takımının şampiyonluk yolundaki en büyük engeli aşmasında da önemli rol oynayan Icardi, 78'de oyuna girip derbi golcüsü olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan derbide deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi, şampiyonluk yolundaki rakiplerine karşı kazanmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Icardi, "Önemli olan oynayabilmemdi, sonradan da olsa oynamaktan mutluyum. Bir aydır hazırlanıyordum. Oynayabildim, sonucun da güzel olması benim için iyi oldu. Doğrudan rakibimize karşı kazanmamız ekstra oldu, çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

"EN ÖNEMLİ MAÇI KAZANDIK"

Icardi, attığı gol hakkında ise "Gol atmak görevim, bunu normal karşılıyorum ama tabii golden dolayı çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Arjantinli futbolcu, soyunma odasında da neşeli bir ortam olduğunu aktararak, "Takım mutlu, Türkiye’ye geldiğim zaman bu karşılaşmanın en önemlisi olduğunu söylemişlerdi. Derbiyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum, bu duyguları bekleyerek gelmiştim, takım arkadaşlarım da çok mutlu. Birlikte çok güzel bir kutlama yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Derbi golcüsü Mauro Icardi: Bir aydır bu maça hazırlanıyordum

ICARDI SAKATLIKTAN BÖYLE DÖNDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sakatlık sonrası sahalara döndüğü ilk maçında golünü attı.

Maçın 76. dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna giren Icardi, 90+10. dakikada takımının 3. golünü kaydetti.

Beşiktaş derbisinde de 2 gol atan Arjantinli futbolcu, ligdeki gol sayısını 5'e çıkardı.

Sarı-kırmızılı takımın 30 Kasım'da yaptığı antrenmanda geçirdiği sakatlık sonrası adalesinde 2. derece kas hasarı ve zorlanma tespit edilen Icardi, ligde 3 maç aradan sonra formasına kavuştu.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1612158693281304576

KADIKÖY'DE SON 4 MAÇTA 3. ZAFER

Süper Lig'de galibiyet serisini 7 maça çıkaran Galatasaray, Kadıköy'deki son 4 maçın 3'ünü kazandı.

Sarı-kırmızılı takım, rakibini Kadıköy'de 2019-2020 sezonunda 3-1, 2020-2021 sezonda ise 1-0 yendi. Galatasaray, geçen sezon deplasmanda 2-0 yenildiği rakibini bu sezon 3-0 mağlup etti.

Galatasaray, rakibi ile deplasmanda oynadığı son 6 maçta ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşadı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1612166492270825472

DRİES MERTENS CEZALI

Galatasaraylı futbolculu Dries Mertens, maçta gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı durumu düştü.

Maçta ilk yarının tamamlanmasıyla hakeme yaptığı itirazdan dolayı sarı kart gören Belçikalı futbolcu, ligin 19. haftasındaki Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...