Deplasman golcüsü Webo kafasını kullanıyor

/ Kaynak: AA
Deplasman golcüsü Webo kafasını kullanıyor

SPOR Haberleri  / AA

Kamerunlu golcü Webo, 012-2013 sezonunda ligde 7, Türkiye Kupası'nda 1, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 gol kaydetti.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 yendiği maçta takımının galibiyet golünü atan Pierre Webo, bu sezon deplasman maçlarında attığı gollerle dikkati çekiyor. Kamerunlu golcü, 2013-2014 sezonunda ligde attığı 6 golün 5'ini dış sahada rakip filelere gönderdi. Ligde bu sezon Kadıköy'de sadece Sivasspor'a gol atan Webo, Kasımpaşa deplasmanında 2, Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Çaykur Rizespor deplasmanlarında da birer gol kaydetti. Webo, bu sezon ilk golünü Avrupa kupalarında attı. Sarı-lacivertlilerin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Avusturya'nın Salzburg takımını 3-1 yenerek tur atladığı maçta Kamerunlu golcü, 34. dakikada takımının 3. golüne imza attı.
Tecrübeli oyuncu ligde 2013-2014 sezonunda ilk golünü ise 3. haftada Kadıköy'de 5-2 kazandıkları Sivasspor maçında attı. Sarı-lacivertlilerin 4. haftada deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği maçta 74. dakikada beraberlik golünü atan Webo, 90+4. dakikada galibiyeti getiren golü kaydetti. Kamerunlu golcü, 10. haftada deplasmanda 3-2 kazandıkları Bursaspor maçında ve 12. haftada deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yendikleri maçta da birer gol attı. Çaykur Rizespor ile dış sahada oynadıkları maçta skor 1-1 iken 70. dakikada oyuna dahil olan Webo, 83. dakikada attığı golle takımına 3 puanı getirdi.
Webo'nun bu sezon attığı goller:
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu:
Fenerbahçe-Salzburg: 3-1 (1 gol)
Spor Toto Süper Lig:
Fenerbahçe-Sivasspor: 5-2 (1 gol)
Kasımpaşa-Fenerbahçe: 2-3 (2 gol)
Bursaspor-Fenerbahçe: 2-3 (1 gol)
Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe: 1-2 (1 gol)
Çaykur Rizespor-Fenerbahçe: 1-2 (1 gol)
- Geçen sezon 10 gol attı
Sarı-lacivertlilerin, 2012-2013 sezonu devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği 31 yaşındaki Kamerunlu golcü, geçen sezon 10 gol attı.
Geçen sezon ligde 7 gol atan Webo, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2 gol kaydetti.
-''Kafacı'' Webo-
Pierre Webo, Fenerbahçe'de attığı gollerde kafasını kullanıyor. Kamerunlu golcü, bu sezon ligde attığı 6 golün 4'ünü kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. Türkiye kariyerinde 1,5 sezon oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile çıktığı 54 lig maçında 24 gol kaydeden Webo, Fenerbahçe formasıyla da ligde şu ana kadar 13 gol attı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...