Deplasman golcüsü Bruma

Deplasman golcüsü Bruma

SPOR Haberleri

Evinde vasatı aşamayan Adanaspor karşısında 615 isabetli pas yapan ama pozisyon üretemeyen Cimbom'da şut atmayı hatırlayan tek isim Bruma üç puanı getirdi

Galatasaray, Adanaspor'u 1-0 yendi. Sneijder'den yoksun Aslan kanatlara Yasin takviyesi yapıp sahaya çıktı ancak ilk yarı fazla tehlike oluşturamadı. Podolski'nin 22'de ağlara giden topu Bruma dışarıdan çevirdiği için sayılmadı. Adana'nın turuncu- beyazlı temsilcisi ise hızlı Brezilyalıları ile kontra aradı ve 8 haftada topladığı 5 puandan daha iyi bir görüntü sergiledi. İkinci devre Cimbom özellikle Sinan girdikten sonra oyunu Adana ceza sahasına yıktı. 64'te Eren'in kafası direğe takıldı, Sinan ve Podolski'nin şutları kaleyi bulmadı. 70'te yaydaki Bruma kornerde önüne düşen topu sağına çekti ve sert şutu ağlara gitti: 0-1. Selçuk'un 79'da doksana giden frikiğini kaleci çeldi. Adana'da kaza yapmayan Galatasaray'ı Başakşehir-Fenerbahçe- Bursa maçlarıyla zorlu bir maraton bekliyor.

FORMA TRİBÜNE

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Adana'ya mutlak 3 puan parolasıyla giden G.Saray'a füzesiyle 3 puanı getiren Bruma maçtan sonra formasını taraftara hediye etti.

DEPLASMAN GOLCÜSÜ

Galatasaray'ın sezon başından beri hücum hattındaki en önemli silahı olan Bruma bir deplasmanda daha takımını kurtardı. Portekizli oyuncu maç boyunca iki kanattan da rakip savunmanın dengesini bozmak için tek başına mücadele ederken, şut atmayı unutan takım arkadaşlarına nazire yaparcasına güzel bir vuruşla ceza sahası dışından golünü kaydetti. Bruma bu sezon 4 golünü de deplasmanlarda atarken, gol sevincini Adanaspor tribününe gidip yaşayınca sarı kart gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...