Denizlispor'da ikinci Urkay dönemi

/ Kaynak: CHA
Denizlispor'da ikinci Urkay dönemi

SPOR Haberleri  / CHA

Denizlispor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, mevcut başkan Süleyman Urkay tek aday olarak girdiği seçimden yeniden başkan olarak çıkarak güven tazeledi.

Denizlispor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, mevcut başkan Süleyman Urkay tek aday olarak girdiği seçimden yeniden başkan olarak çıkarak güven tazeledi. PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da yapılan olağanüstü genel kurulda Süleyman Urkay, ikinci kez başkanlığa seçildi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve 358 delege katıldı. Bin 200 delegesi bulunan Yeşil-Siyahlı kulübün kongresinde aidatlar yatırılmadığı için 653 delegeden oy kullanma yetkisi bulunan 343'ü oy kullanabildi. nbsp;Tek liste ile gidilen seçimde Urkay, oyların tamamını alarak ikinci kez başkanlığa seçildi. Urkay, kongrede yaptığı konuşmada, camianın her türlü sıkıntıyı çözebilecek güçte olduğunu ifade ederek,"Denizlispor'u layık olduğu yere taşımak için çalışacağız. Yönetim kurulu üyeliğinden çeşitli nedenlerle ayrılan ve aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte çalışarak, güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum." dedi. nbsp;Urkay'ın listesindeki isimler şu isimlerden oluştu: "Tünay Gündüz, Mustafa Üstek, Samet Halil Uzun, İsafettin Topalak, Hikmet Çelikkol, Salih Gürel, Hulusi Işık, Cahit Özdemir, Yasin Özpek, Turgay Yılmaz, Umut Yazıcı, Ferhat Pişkin, Ali Bozkır, Mehmet Erçelik, Fatih Urkay, Mehmet Uz, Niyazi Çankal, Kazım Çelik, Murat Kayacanlı ve Ufuk Eren."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...